Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

Fatih “gob b” Dayik emekli olduğunu açıkladı

gob b emekli oldu.

Counter-Strike’ın 1.6 sürümünden bu yana yurt dışında birçok takımda oynamış ve mousesports ile adını CS sahnesine altın harflerle kazımış olan gob b emekli olduğunu açıkladı.

gob b emekli oldu!

Counter-Strike 1.6 zamanında mousesports’un kaptanı olan ve adeta Alman deviyle ismi özdeşleşen Fatih, uzun bir süre mousesports takımında forma giymişti. Ardından yine bir başka Almanya temsilcisi BIG Clan’da forma giymeye başlayan Fatih, hem takımın kaptanı hem de Oyun İçi Lideri olarak birçok başarıya imza attı. Son dönemde takımda yaşanan performans düşüklüğü ve turnuvalarda alınan başarısız sonuçlar bazı taraftarlar tarafından gob b’nin suçu olarak görülüyordu.

gob b her ne kadar profesyonel oyunculuk kariyerini bitirmiş olsa da espor içerisinde ve BIG Clan’da kalmaya devam edecek. Fatih’in takım içerisinde yönetici pozisyonuna getirildiği belirtildi. Artık sahada gösterdiği başarıları arka planda göstermeye çalışacak olan Fatih için BIG Clan “Yeni bir bölüm” başlığını attı.

Çocuk yaşta espor haberleri yazmaya ve espor etkinlikleri yönetmeye başlamış bir espor tutkunu. Ayrıca sıkı bir Göztepe taraftarı!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive