Connect with us

Espor

Turkey5 EPL şansını kaybetti

Turkey5 bugün oynadığı NiP ve Windigo maçlarının ardından ESL Pro League’e veda etti.

Turkey5 bugün oynadığı NiP ve Windigo müsabakalarını kaybederek EPL Season 10 şansını kaybetti. Temsilcimizin ilk maçı bugün 13.00’da NiP karşısındaydı. Bu müsabakadan 2-0 mağlup ayrılan TR5, lower bracketta Windigo ile karşılaştı. Maalesef bu müsabakadan da 2-1 mağlup ayrılan ekip önümüzdeki sezon ESEA MDL Season 32‘de mücadele edecek.

Günün ilk serisinde NiP karşısına çıkan TR5 ilk harita olan Dust2’den 16-2’lik ezici bir skor ile mağlup ayrıldı. Serinin ikinci maçına ise Nuke ev sahipliği yaptı. NiP bu maçta da tecrübesini konuşturdu ve aynı skor ile seriyi 2-0 kendi lehine kapattı. Lowet bracket müsabakasında Windigo karşısına çıkan Turkey5 ilk haritada 16-13 mağlup oldu. imoRR’un baskın oyununun öne çıktığı ikinci haritada bu sefer temsilcimizin yüzü güldü. Nuke’de 16-12’lik skor ile Windigo’yu mağlup eden TR5 seriyi son haritaya götürdü. Serinin son haritası olan Dust2’de temsilcimiz güzel bir performans sergilesede gülen taraf 16-14’lük skor ile Bulgar ekibi oldu.

Bu maçların ardından temsilcimiz EPL Season 9 Pre-relegation’ı sonuncu bitirerek ESEA MDL Season 32’ye düştü. MDL Season 32, 2 Eylül tarihinde başlayacak.

Birçok espor takımında görev yapmış, genç espor tutkunu.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor