Connect with us

Espor

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen müjdeyi verdi: Üsküdar’da bir espor takımı kurulacak

Türkiye’nin ilk espor festivali Üsküdar’da yapıldı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen etkinlik sonrası müjdeli haberi oyuncularla paylaştı.

Türkiye’nin ilk espor festivali Üsküdar’da yapıldı. Başta League of Legends, CS: GO, PUBG, FIFA, Street Fighter, PES ve VR oyunlar olmak üzere birçok organizasyonun düzenlendiği bu etkinlik, gençler tarafından ilgiyle karşılandı.

Etkinlik sonrasında Twitter hesabından bir paylaşım yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen müjdeli haberi oyuncular ve espor dünyasıyla paylaştı: “Üsküdar’da bir espor takımı kurmak üzere sözleştik.”

Türkiye E-Spor Federasyonu Başkanı Alper Afşin Özdemir’in de yer aldığı bu etkinlikte Riot Games Türkiye’de sunuculuk yapan tonbaliklimakarna ve ligimizin tanınmış ormancılarından Trix de oyuncularla buluştu.

Üsküdar Oyun Festivali şöyle başladı:

Elwind ve Thaldrin gibi espor dünyasının tanınmış isimlerinin yanı sıra profesyonel oyuncuların da yer aldığı bu etkinliğin ardından bir de açıklama yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen şu ifadeleri kullandı: “Yeni olduğumuz bir konu ama çabuk ısındık 🙂 Türkiye’nin ilk espor festivalini Üsküdar’da yaptık bugün. İstanbul’un her yerinden genç arkadaşlarıma ve annelere, babalara çok teşekkür ediyorum. Tanıştık, birbirimizi çok sevdik, Üsküdar’da bir espor takımı kurmak üzere sözleştik.”

https://twitter.com/hilmiturkmen34/status/1164967653867474945?s=19

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor