Connect with us

PUBG

PUBG Konsol Güncellemesi 4.2 yayında!

PUBG’nin bir süredir gündemde olan 4.2 Güncellemesi aktif edildi.

PUBG’nin bir süredir gündemde olan 4.2 Güncellemesi aktif edildi. Güncelleme 4.2, konsollar ile PC arasındaki içerik en aza indiriyor. Erangel Görsel İyileştirmesi, geliştirilmiş silah ve araç dengelenmesi, hata düzeltmeleri ve çok daha fazla içerik bu güncelleme ile konsollara iniş yapıyor.

Yeni sezonun gelmesi ile, yepyeni Survivor Pass’te karşınızda! Survivor Pass 4: AFTERMATH, kostümleriyle ve eşyalarıyla Erangel’in geçmişini ve geleceğini oyuncularımıza tanıtıyor. 100’den fazla kilidi açılacak ödül ve tamamlanacak görevler ile pass’inizin seviyesini arttırın. Yeni AFTERMATH, aynı zamanda coop-görev sistemini yani oyuncularımızın birlikte kilometre taşlarını tamamlayarak görev yapmalarına ve ödüller kazanmalarına vesile oluyor.

PC ve konsolların arasındaki aralık nedeniyle, Survivor Pass’in süresi 12 haftadan, 8 haftaya indirildi. Aynı zamanda, kısaltılmış zaman diliminin telafi edilmesi için oyundan ve görevlerden kazanılan deneyim puanları %50 arttırıldı. Görev değiştirme sistemi iyileştirildi, oyuncular artık BP karşılığında görev değiştirebilecek. Daha fazla bilgi almak için pass.pubg.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Survivor Pass 4: AFTERMATH’e hemen atla ve Battlegrounds’u daha öncekinden çok farklı bir şekilde keşfet!

Sezon 3, konsollara iniş yapmadan, doğrudan Sezon 4 Sezon-Öncesi dönemine atlamış bulunuyoruz. Konsollardaki Sezon 2 ödülleri, PC’deki Sezon 3 ödülleri ile aynıdır, oyuncularımız bu şekilde hiç bir ödülü kaçırmayacaktır.

Sezon 4 Sezon-Öncesi dönemi, 1 ay boyunca etkin olacaktır. Sezon-Öncesi döneminde kazanılan tüm SP’ler Sezon 4 resmi olarak başladığında transfer edilecektir. Anlayışınız ve destekleriniz için oyunu oynayan ve Ön-Sezon boyunca 2,000 SP’e ulaşan tüm oyuncularımıza 1,000 SP hediye etmek istiyoruz!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


PUBG