Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

ScreaM’den hayranlarına kötü haber!

Belçikalı yıldıza şok!

Son yıllarda eski performansından eser dahi kalmayan ve hayranlarını oldukça üzen Belçikalı yıldız Adil “ScreaM” Benrlitom’dan yine kötü haber geldi.

2019’un ilk çeyreğinden itibaren Estonyalı isim Kevin “HS” Tarn ile birlikte GamerLegion macerasına başlayan 25 yaşındaki oyuncu, yaklaşık 6 ay süren bu macerada kendisinden bekleneni bir kez daha veremedi. Zaman zaman parlayan performanslar gösteren fakat istikrarsızlığı nedeniyle dahil olduğu her kadroda problem haline gelen isim, GamerLegion tarafından yapılan son açıklamanın ardından HS ile birlikte yedeğe çekildi.

Yedek kalacağı süre boyunca GamerLegion ekibinin Twitch platformu üzerinden yayıncılığına devam edecek olan ScreaM, bu süre zarfında kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor olacak.

İki oyuncusunu yedeğe çeken GamerLegion’da ise tam olarak bir yeniden yapılanma mevcut. Belçikalı ve Estonyalı isimler ile yollarını ayıran ekip, tam anlamıyla İsveçli bir kadroya dönüşecek. Son zamanlarda birtakım oyuncuları stand-in olarak kadrosunda bulunduran ve birçok elemeye katılan GamerLegion, bu oyunculardan Alfred “RuStY” Karlsson ile yola devam etme kararı aldı. 25 yaşındaki oyuncu Daniel “djL” Narancic’in ise kadroya takım koçu olarak dahil olduğu açıklandı.

Beşinci oyuncusunu henüz açıklamayan GamerLegion’da kadronun son hali ise şu şekilde:

Sweden Dennis “dennis” Edman
Sweden Hampus “hampus” Poser
Sweden Tim “nawwk” Jonasson
Sweden Alfred “RuStY” Karlsson

Sweden Daniel “djL” Narancic (koç)

Belgium Adil “ScreaM” Benrlitom (yedek);
Estonia Kevin “HS” Tarn (yedek)

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive