Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

Dev organizasyondan CS:GO atılımı!

Dota 2 devi CS:GO arenasına doğru!

Dota2 topluluğu tarafından oldukça bilinen ve iki kez The International kazanan tek takım olan OG, CS:GO takımı kurmaya hazırlanıyor.

1pv.fr‘nin haberine göre Finlandiya devi ENCE kadrosundan ayrılan ve ismi Cloud9, FaZe Clan gibi takımlarla anılan Aleksi Aleksib Virolainen liderliğinde kurulacak kadro ile OG, CS:GO sahnesine giriş yapacak.

Takımda yer alacak isimlerden bir diğeri de Vitality kadrosunda yedeğe çekilen tecrübeli oyuncu Nathan NBK- Schmitt. Habere göre 25 yaşındaki Fransız oyuncunun yanı sıra takımda yer alacak oyunculardan biri de North‘un oyun içi lideri Valdemar valde Bjørn Vangså. Durumu şaşırtıcı kılan şeylerden biri de, Aleksib, NBK- ve valde ile çıkılacak bu yolda üç oyuncunun da oyun içi lideri olması. Aynı rolde bulunan üç oyuncudan en yüksek derecede nasıl verim alınacağı kafalarda tamamen soru işareti yaratıyor gibi.

Kadroya dahil olacak isimlerden bir diğeri ise, yakın zamanda tüm kadrosunu yedeğe çeken ve yeniden yapılanma içerisine giren HellRaisers‘ın eski entry-fragger rolündeki oyuncusu Issa ISSAA Murad’dan başkası değil. Uluslararası kadrosunu yedeğe çekip Kiril “ANGE1” Karasiow önderliğinde anadilleri aynı olan bir kadroya dönüşen HellRaisers’ın eski genç yıldızının, OG kadrosundaki 3 taktik dehanın yanında ekibin “firepower” anlamında da güçlenmesini sağlayacak gibi.

Ekibin son ismi ise Finlandiya’nın genç yeteneklerinden Elias “Jamppi” Olkkonen. SJ ekibi ile Avrupa’da sayısız elemede yer alan ve kendini kanıtlamayı başaran genç oyuncu, iddiaya göre kadroyu tamamlayan isim olacak. Tüm bu isimlerden oluşacağı düşünülen OG ekibinin uluslararası kadrosu şu şekilde olacak:

France Nathan NBK-“ Schmitt
Finland Aleksi Aleksib Virolainen
Denmark Valdemar valde Bjørn Vangså
Jordan Issa ISSAA Murad
Finland Elias Jamppi Olkkonen

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive