Connect with us

Espor

Efsane oyuncu kendi takımını kuruyor!

Efsane isim kendi takımıyla yola devam etmek istiyor.

Dota 2’nin ve Espor sektörünün efsane isimlerinden Danil “Dendi” Ishutin kendi Dota 2 takımını kurmaya karar verdi.

Dota 2’de ve hatta Espor’da Dendi ile Na’Vi kadar özdeşleşmiş iki isim daha yoktur. 6 yıl The International’a katılmanın yanında 1500’ün üzerinde aynı çatı altında maça oyuncu Eylül 2018’de takımdan ayrılmıştı. Son olarak Malezya kökenli Tigers takımında oynayan Dendi “Bir takımın gerçekten beni oyuncu olarak takımlarında isteyeceğinden emin olamıyordum. Bu yolla sadece benim ismimi de kullanmak istiyor olabilirlerdi.” şeklinde konuştu.

Takımını, arka plandaki insanları ve yönetimi genel olarak CIS Bölgesinden almak isteyen oyuncu ayrıca “Takımların ve organizasyonların farklı yollarda nasıl ilerlediklerini gördüm ve gerçekleşen şeylere her zaman katılmıyordum. Herkesin hoşlanacağı işler yapmak istiyordum. Eğer böyle bir şey olursa kesinlikle eminim ki bu işe kendimi, tüm gücümü ve tüm güvenimi harcayacağım.” cümleleriyle konuşmasına devam etti.

Eğlenceyi her zaman sevdiğini belirten oyuncunun hedefi insanların zevk alacağı bir şeyler ortaya koymak. “Dünyanın her yanından insanların tekrardan zevkle ve eğlenceli bir şekilde benim adımı konuşmasını istiyorum, onları mutlu etmek istiyorum, zevk alabilecekleri ve güvenebilecekleri bir şeyler ortaya koymak istiyorum.” şeklinde konuşmasına son verdi.

Bakalım Dendi’nin yeni takımı neler başaracak, istediği gibi zevkli bir yolculuk olacak mı?

Espor yazarı, içerik üreticisi. Gazi Üniversitesinde, Elektrik-Elektronik Mühendisi olmaya çalışan acımasız bir defans oyuncusu. Şef Editör, he bir de Fenerbahçeli. DM atın ben size dönerim.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor