Connect with us

Güncel

Rocket League’de Stranger Things teması!

Roket League, her yıl düzenli olarak Cadılar Bayramı’nın gelişini farklı etkinliklerle kutluyor. Oyunun bu yılın Cadılar Bayramı etkinliği ise yakında başlayacak

Roket League, her yıl düzenli olarak Cadılar Bayramı’nın gelişini farklı etkinliklerle kutluyor. Oyunun bu yılın Cadılar Bayramı etkinliği ise yakında başlayacak ve etkinliğin teması oldukça ilgi çekici.

Rocket League Netflix Orjinal yapımı olan Stranger Things teması ile Cadılar Bayramı’nı kutluyor.

Etkinlik boyunca Stranger Things dizisinden tanıdığımız canavar Mind Flayer, sahaya bir gölge olarak yön verecek.

Aynı zamanda “The Upside Town” teması ile yapılan Farmstead arenası etkinlik boyunca oynanabilecek.

Oyun mağazasında da çok sayıda Stranger Things’e özgü kozmetik bulunacak. Oyuncular, oyunu oynadıkça mısır kazanacaklar ve topladıkları bu mısırlar ile oyun içi öğeler alabilecekler. Alınabilecek öğeler arasında ise Starcourt Mall logolu jantlar, Dustin’in ‘Kamp Know Where’ şapkası, Demogorgon oyuncu banner’ı ve Scoops Ahoy temalı avatar bulunuyor.

Haunted Hallows adı verilen etkinlik, aylık Rocket League güncellemesiyle birlikte 14 Ekim tarihinde oyuna gelecek ve 14 Kasım’da son bulacak. Diğer etkinliklerde olduğu gibi, topladığınız mısırlar ile birlikte daha fazla ürün alabilmeniz için etkinlik sonrası mağazada ekstra üç günlük bir telafi süresi olacak.

espor yüzünden 6.5 sene okudum.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Güncel