Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

Cloud9 turnuvadan çekildi!

Kuzey Amerika temsilcisinde işler yolunda değil!

Zor günler geçiren Kuzey Amerika ekiplerinden Cloud9, Amerika’nın Atlanta şehrinde düzenlenecek olan DreamHack Open Atlanta 2019‘a davet alan ilk takım olmuştu.

8 takımın mücadele edeceği ve $100.000 ödül havuzunun bulunduğu turnuvaya davet edilen ekip, kadrosunda da birtakım problemler yaşıyordu. ELEAGUE Major Boston 2018‘deki şampiyonluğun ardından bir türlü ayağa kalkamayan organizasyonda, şampiyon kadrodan yalnızca Timothy “autimatic” Ta kadroda kaldı. Yakın zamanda da Tyson “TenZ” Ngo ile yolları ayıran ve Yassine “Subroza” Taoufik ile bu boşluğu tamamlayan ekip, görünen o ki iç sıkıntılardan hala muzdarip durumda.

Kadrosunda istediği sağlıklı performansı bir türlü yakalayamayan ekip, DreamHack Open Atlanta 2019‘dan çekilme kararı aldı. Henüz iç sıkıntılarını çözememiş durumda iken bu turnuvaya katılmak istemeyen ekibin bu kararı, DreamHack tarafından Twitter üzerinden duyuruldu.

15 Kasım’da start verecek olan turnuvaya Cloud9’un yerine katılacak takımın en kısa sürede açıklanacağı belirtildi. Bakalım Kuzey Amerika temsilcisinin yerine Atlanta şehrinde mücadele edecek takım kim olacak?

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive