Connect with us

FIFA

FUT Champions Cup’da yarı finalistler belli oldu!

FUT Champions Cup’da son 16 turu ve çeyrek finaller tamamlandı.

FIFA  20 eClub World Cup’a katılım puanları kazanmak için büyük önem taşıyan FUT Champions Cup’ların ikincisininde yarı finalistler belli oldu.

PS 4 platformunda  son turnuvanın PS 4 finalistlerinden biri olan  Westham Yago turnuvaya son 16 turunda veda etti. Tuga810‘a elenen Yago ilk maçı 1-1’lik eşitlik ile tamamladı. İkinci maçta 1-0’lık skorla yenilen Yago turnuvaya veda etti.

PS 4 platformunda yaşanan en büyük sürpriz ise son dünya şampiyonu MoAuba‘nın  çeyrek finalde elenmesi oldu. Çeyrek finalde Paula Neto‘ya ilk maçta 4-0 ikinci maçta ise 3-1’lik skorlarla toplamda 7-1 ile yenilerek ağır bir mağlubiyet aldı. Sezonun ilk FUT Champions Cup turnuvasında son 16 turunda temsilcimiz Futbolist’in oyuncusu Agit ‘AgitPower‘ Katılmış’a elenerek turnuvaya veda eden son şampiyon sezon öncesi oldukça formsuz gözüküyor. FIFA 20’nin metasına ayak uydurmakta zorlanan MoAuba’nın önümüzdeki turnuvalarda ne yapacağı merak konusu.

PS 4 platformunda yarı final eşleşmeleri ise Qlash Crayz – Hashtag United Harry / SPQR Paulo Neto – Roma Damie şeklinde oluştu.

PS 4 platformu toplu sonuçları

XBOX Platformu yarı final eşleşmeleri Fnatic Tekkz – NR7 / Netshoes Vini – R10 Gabrielpn şeklinde oluştu.

XBOX platformunda son FUT Champions Cup şampiyonu Tekkz‘in fırtınası devam etti. Çeyrek finalde önceki turnuvanın XBOX finalistleri karşılaştı. FUTWIZ Lyricz ile Fnatic Tekkz arasındaki ilk mücadele 0-0 bitti. İkinci maçta rakibini 2-0 ile geçen Tekkz adını yarı finalle yazdırdı.
Tekkz’in rakibi NR7 ise çeyrek finalde kıran kırana geçen bir karşılaşmayı geride bıraktı. Tundra Esport’un oyuncusu Msdossary ile karşılan NR7 ilk maçdan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. İkinci maçta rakibini 2-1’lik skor ile geçen NR7 adını yarı finale yazdırıp Tekkz’in rakibi oldu.

Diğer yarı final eşleşmesinin oyuncuları  Vini ve Gabrielpn‘de çeyrek finalde zorlu maçlar oynadı. Çeyrek finalde Sporting Lizbon’un oyuncusu Diogo ile karşılan Vini penaltılar sonunda adını yarı finale yazdırdı.
Son yarı finalist Gabrielpn ise çeyrek finalde molnargabo ile karşılaştı. İlk maçı 1-1’lik eşitle biten eşleşmede ikinci maçı 3-1’lik skor ile kazanan Gabirelpn XBOX platformunun son yarı finalisti oldu.

XBOX toplu sonuçları

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


FIFA