Connect with us

LoL

League of Legends’ta büyük Wukong rework’ü!

Bakalım oyuncuların tepkileri ne olacak?

Yeni şampiyonları oyuna ekleyerek oyuncuların heyecanını canlı tutmak isteyen Riot Games bir yandan da eski şampiyonlar için düzenlemeler yapmaya devam ediyor.



Bu düzenleme ve dengeleme hamlelerinden nasibini alacak şampiyonlardan biri ise Wukong. Riot Games’in kıdemli şampiyon tasarımcısı Nathan ”Lutzburg” Lutz yaptığı açıklamalarda yakın zamanda Wukong için büyük değişikliklerin yolda olduğunu belirtti. Lutz ”Wukong’un oyun süresine göre çok keskin biz kazanma oranı var. Bu değişiklikler ile oranları dengelemek ve takım savaşını yeniden öne çıkartmak hedefimiz” dedi.

İlk değişiklik ise karakterin pasifi üzerinde. Wukong artık düşman ekibe en az bir saniyeliğine görünmez olduğunda maksimum sağlığına dayalı geçici bir fiziksel hasar kalkanı alır. Tespit edildiği taktirde bu kalkan kaybolur.

W yeteneğinde de değişiklikler bulunuyor. Wukong’un geride bıraktığı klon karakterin son zarar gördüğü düşmana öncelik verecek şekilde saldıracak. Klonun saldırı hasarı da oyuncunun büyü oranına göre yüzde 50 ila yüzde 100 arasında değişecek.

Bilinen tüm bu değişiklikler ve daha fazlasının Aralık ayında Açık Beta Ortamı üzerine eklenmesi planlanıyor ancak elimizde henüz resmi bir çıkış tarihi de yok.

5 yaşından beri oyun oynuyor, bunun son birkaç senesinde de oynadığım oyunlar hakkında yazıyorum. Yarı zamanlı öğrenci, tam zamanlı sıradan insan.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL