Connect with us

LoL

Yeni Fiddlesticks Oldukça Korkutucu Görünüyor

Fiddlesticks’in yenilenmiş hali rakiplerinizi oldukça korkutacak!

Yeni Fiddlesticks Oldukça Korkutucu Görünüyor

Özellikle İngiliz, Tahtabacak ve Parti Canavarı gibi kostümler ile oldukça tatlı gözüken League Of Legends şampiyonu Fiddlesticks, Riot Games’in ellerinde oldukça korkutucu bir canavara dönüşüyor.

League Of Legends’daki en korkutucu şampiyonu oluşturmak isteyen Riot Games, özellikle ormancıların tercihi Fiddlesticks’i yeniden elden geçirmek için harekete geçti. Bu değişim ile korkutucu şampiyonun görünümü ile birlikte animasyonları, sesleri ve bazı yetenekleri de değişmekte.

Şampiyonun Ulti(R) yeteneği olan Karga Sürüsü de köklü bu köklü değişimden nasibini almış durumda. Aşağıda görebileceğiniz gibi renkli Ulti yeteneği daha kasvetli ve korkutucu bir hale getirilmiş.

Bu görsel değişimlerin arından bir ses değişimi de yapıldı. Aşağıdaki eklentiden dinleyebileceğiniz 10 saniye uzunluğundaki kısa ses, vadideki düşmanlarınızı oldukça korkutacak gibi görünüyor.

Ayrıca Riot Games’in belirttiğine göre bir sonraki Şampiyon Yol Haritası videosunda kısa süre önce yeni halinden ilk görselleri gördüğümüz Volibear’ın görsel ve oynanış tarafındaki yenileme sürecinden ve yeni şampiyonlardan bahsedilecek.

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL