Connect with us

Espor

Aydın Koçarlı Belediyesi’nden Espor Atağı

Belediyelerin espor’a verdikleri desteğe Aydın Koçarlı Belediyesi de eklendi.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nden Espor Atağı

Türk espor tarihinde daha önce de gördüğümüz Nilüfer, Krıklareli ve Yenimahalle gibi belediyelerin espor sektörüne destek vermesi girişimine Aydın Koçarlı Belediyesi de eklendi. 2019 yılının son günlerinden 18 Aralık 2019’da yapılan duyuruya göre belediye bünyesinde bir espor takımı kuruldu.

Takımın kurulmasının ardından oyuncular Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ı da ziyaret etti. Kaplan, “Sporcu arkadaşlara Aydın’ı temsil etmeleri adına teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. ” sözleri ile iyi dileklerini iletti.

Yapılan konuşmanın devamında ise belediye başkanı “Eminim hem Koçarlı’yı hem Aydın’ı en iyi şekilde İstanbul’da temsil edecekler ve Türkiye’de ilk defa bir belediyenin espor kulübü olma  özelliği ile de ulusal basında ve Türkiye gündeminde yerini alacak. Amacımız gençleri kötü alışkanlıklardan korumak. Sporun her türlüsüne destek vermiş bir belediyecilik anlayışımız var.” dedi.

Kurulan PUBG takımı, belediye ismi ile ilk tecrübesini 21-22 Aralık tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen ve TESFED’in düzenlediği Vodafone Freezone Türkiye Kupası’nda kazandı. Koçarlı Belediye Espor ekibi finallerde toplamda 37 puan kazandı ve kendine sekizinci sırada yer buldu.

 

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor