Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

Syman’a iki takviye birden!

Corona virüsü nedeniyle Çin’den ayrılan mou’nun yeni takımı belli oldu

Corona virüsü CS:GO'da etkilerini sürdürüyor!

CIS bölgesi ekiplerinden Syman Gaming, geçtiğimiz günlerde 20 yaşındaki oyuncusu Ilya “Perfecto” Zalutskiy’i Natus Vincere’e kaptırmıştı. Kadrosunda büyük bir güç kaybı yaşayan ekip, Kazak oyuncu Ramazan “Ramz1k” Bashizov ile de yollarını ayırdı ve kadroya iki takviye birden yaptı.

Kadroya dahil olan isimler,  Rustem “mou” Telepov ve Rasmus “kreaz” Johansson oldu. Bu değişiklikler ile Syman kadrosu, şu şekle geldi:

Kazakhstan Sanzhar “neaLaN” Iskhakov
Belgium Nicolas “Keoz” Dgus
Russia David “n0rb3r7” Danielyan
Kazakhstan Rustem “mou” Telepov
Sweden Rasmus “kreaz” Johansson

Kazakhstan Ramazan “Ramz1k” Bashizov (yedek)

İsveçli ve Kazak oyuncuları bünyesine katan Syman, yeni isimlerle eskisinden de ilgi çekici hale geldi. Özellikle Gambit forması ile tanıdığımız ve Major şampiyonluğu bulunan mou, performansı merak edilen isimlerin başında geliyor. Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve dünyayı kasıp kavuran Corona virüsü, CS:GO dünyasında da geçtiğimiz günlerde etkisini göstermişti. Çinli organizasyon OneThree’ye transfer olan eski takım arkadaşları olan mou ve Mihail “Dosia” Stolyarov, virüsün ülkede büyük bir tehdit oluşturmasının ardından takım ile sözleşmelerini feshetmiş ve ülkeyi terketmişlerdi.

Bunun ardından serbest statüde bulunduğunu açıklayan ve tekliflere açık olan mou ile Dosia’nın yolları, mou’nun Syman kadrosuna dahil olması ile birlikte ayrılmış görünüyor. CS:GO dünyasının Corona virüsü nedeniyle gerçekleşen ilk transferi olan bu transfer, bakalım CIS ekibine yarayacak mı?

 

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive