Connect with us

Espor

Alper Afşin Özdemir’den “Mal yetişkinler” Köşe Yazısı Tepkisi

TESFED Kurucu Başkanı Alper Afşin Özdemir, “Mal yetişkinler” köşe yazısı hakkında bir açıklama yaptı.

Alper Afşin Özdemir'den "Mal yetişkinler" Köşe Yazısı Tepkisi

Geçtiğimiz günlerde Sabah Gazetesi’ndeki köşesinde oyun ve espor hakkında bir yazıyı kaleme alan Engin Ardıç’a bir tepki de Türkiye E-Spor Federasyonu Kurucu Başkanı Alper Afşin Özdemir gösterdi. Federasyon başkanı, Twitter hesabı üzerinden bu konu hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Engin Ardıç isimli Sabah Gazetesi köşe yazarı, 16 Şubat Pazar günü yayınlanan yazısında oyun oynayan insanları “mal yetişkinler” olarak ve esporu ise “Koltukta kalça büyütmeye yarayan bu cep telefonu oyunları” olarak tanımlamıştı.

Ayrıca Ardıç yazısının devamında, oyunları Amerikan emperyalizminin “insanları dıngıllaştırma” projesi olarak tanıtmıştı. Türkiye E-Spor Federasyonu Kurucu Başkanı Alper Afşin Özdemir ise 17 Şubat’ın akşam saatlerinde Twitter hesabı üzerinden 3 farklı Tweet paylaştı.

“Oyun oynayan herkesi hedef alıp çirkin bir yakıştırma yapan yazı üzerine, ilgili yazarla 2 gündür iletişim kuramadık.” diyen başkan, bu iletişimsizlik halini garipsemediğini çünkü bu yakıştırmayı yapan birinin güncel iletişim araçlarını doğru kullanıyor olamasının şaşırtıcı olacağını söyledi.

Alper Afşin Özdemir, açıklamasını “Tesfed olarak her zaman espor ve oyuncularımızın yanında olup, çağ dışı zihniyetlerin karşısında olmaya ve onları bilinçlendirmeye yorulmadan devam edeceğiz.” sözleri ile bitirdi.

Playerbros olarak geçtiğimiz yıl Özdemir ile yaptığımız röportajı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor