Connect with us

Espor

EVO 2020 planlandığı gibi düzenlenecek

Dövüş oyunları sahnesinin en büyük turnuvası EVO 2020, önceden planlandığı gibi Ağustos ayının ilk haftasında düzenlenecek.

EVO 2020 turnuvası daha önceden planlandığı üzere Las Vegas’taki Mandalay Bay’de, korona virüs salgınından ötürü ertelenen birçok etkinlik olmasına rağmen düzenlenecek.

Norcal Regionals, Final Round ve E3’ün iptal edilmesiyle birlikte EVO’nun da aynı kaderi paylaşması bekleniyordu. Fakat turnuva organizatörü bu yaz sonuna doğru düzenlenecek etkinliğin planlandığı gibi gerçekleşeceğini söyledi.

İlginizi çekebilir: Teamfight Tactics mobil sistem gereksinimleri!

EVO 2020’nin Mandalay Bay’de 31 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde oynanacağını belirten organizatör, Dünya Sağlık Örgütü ve CDC ile iletişim halinde olduğunu ve durumu tekrar değerlendireceğini de ifade etti.

EVO başkanı Joey “Mr. Wizard” Cuellar ise kararının değişime açık olduğunu duyurdu. Mandalay Bay ise tüm operasyonlarını dün durdurdu.

Dövüş Oyunları topluluğu yılın ikinci yarısını oldukça yoğun geçirecek. Evo, Ağustos’un ilk haftasında turnuvayı düzenleme konusunda kararlı gibi gözüküyor. Etkinliğin iptal edilmesi durumunda ise tüm satın alınan biletlerin parası geri ödenecek.


İlginizi çekebilir:

TFT Mobile Nasıl İndirilir? Oyun hakkında bilmeniz gereken her şey!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor