Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

ESL Pro League’de ikinci aşama başladı! woxic’in maçı var!

ESL Pro League'de ikinci aşama başladı! woxic'in maçı var!

COVID-19 Korona virüsü nedeniyle tüm sistemi ve değişen ve online aşamaya taşınan ESL Pro League, ayrıca Avrupa ve Kuzey Amerika olarak iki farklı bölgeye ayrılmıştı. Avrupa bölgesinde grup aşaması sonlandı ve ikinci aşamaya geçildi.

3 grupta 18 ayrı takımın mücadele ettiği ESL Pro League Season 11 Europe‘ta ikinci aşamaya geçmek için Play-In karşılaşmaları oynandı. Bu karşılaşmalar sonucunda A grubundan yalnızca Astralis ikinci aşamaya geçmeye hak kazanırken, B grubundan ise Natus Vincere ve fnatic ikinci aşamadaki yerini aldı. C grubundan ise Özgür “woxic” Eker’li mousesports, OG ve yıldızlar karması FaZe Clan, ikinci aşamaya geçen ekiplerden oldu.

A grubunda yer alan Fransız devi Vitality, OG karşısındaki Play-In mücadelesinde 2-1 ile mağlup olarak turnuvadan elendi. İşte ikinci aşamaya geçen tüm ekipler:

  • Astralis
  • fnatic
  • Natus Vincere
  • mousesports
  • Faze Clan
  • OG

İkinci aşama karşılaşmaları ise çoktan başladı. FaZe Clan ve İsveç devi fnatic arasında oynanan BO3 formatındaki mücadelede galip gelen taraf 2-1 ile İsveçliler oldu. Mirage’de 16-8 ile galip gelen ve seriye 1-0 önde başlayan FaZe, Overpass’te 16-11 ile kaybetti. Son harita Inferno’da ise 16-6 ile galip gelen fnatic, 2-1 ile ikinci aşamadaki ilk galibiyetini aldı.

Saat 23:00‘te ise woxic‘li mousesports, Aleksi “Aleksib” Virolainen önderliğindeki OG ile karşılaşacak. Dev karşılaşma canlı olarak ESL ekranlarında izleyici ile buluşacak.

İkinci aşama karşılaşmalarının tümünü aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz:

www.twitch.tv’de ESL_CSGO’den canlı video izleyin

 


 

İlginizi çekebilir:

Blaze Esports ligde galibiyetle tanıştı!

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive