Connect with us

Espor

G2 Perkz: 2019’daki formumuzdan daha iyiyiz

G2 Perkz: 2019’daki formumuzdan daha iyiyiz

g2 perkz

LEC 2020 Bahar Mevsimi Şampiyonu G2’nun yıldız orta koridor oyuncusu Perkz, Twitch üzerinden yaptığı yayınında takımın şu anki halinin 2019’daki formundan daha iyi olduğunu ve kendilerine güvendiklerini söyledi.

Bahar Mevsimi playoffları G2 hayranları için gergin başlasa da takım, Final’de Fnatic’i yenmeyi başardı ve şampiyonluğa uzandı. Genel anlamda bir bütün olarak çok iyi işler başaran ekipte Perkz de yıldızlaşan isimlerdendi. Sezon başında nişancı rolünden tekrar orta koridora dönen yıldız, Ocolote’a göre Yaz Mevsimi’nde tekrar nişancı rolüne dönebilir. G2’nun en azından bazı maçlar için bu iki oyuncuyu değişmeli oynatacağını söylemek mümkün. Takımın nihai amacı seçim yasaklama ekranında esneklik kazanmak ve farklı kompozisyonları nişancı tercihine göre oyuncu değişikliği yaparak oynamak.

Twitch yayınında G2’nun 2019’daki performansından daha iyi bir noktada olduğunu söyleyen oyuncu, takımın gelişiminin oyuncuların objektifler etrafında oynamalarının ve erken oyundaki stratejilerini Vadi’ye yansıtmalarının bir sonucu olduğunu da sözlerine ekledi. Yıldız orta koridor ayrıca takım gerideyken oyuncuların artık eskisi gibi “bilerek beslemediğini” ve bunun büyük problemleri elimine ettiğini de ifade etti.

G2’nun en büyük eksikliklerinden biri geriye düştüğünde takımın “trollemesi” ve geri dönüşü olmayan farklar sonucu maçı kaybetmesiydi. Playoffların ilk ayağı olan MAD Lions serisinde takımın bu eksikliği çok rahat gözlemlendi. MAD de hatırlayacağınız üzere rakibini cezalandırmış ve seriyi 3-2 kazanarak G2’yu kaybedenler tarafına itmişti.


İlginizi çekebilir:

Bard ve Nami, 10.9 yamasında zayıflatılıyor

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor