Connect with us

Espor

fRoD T1’in VALORANT koçu oldu

T1 VALORANT takımını güçlendirmeye devam ediyor.

fRoD T1

Counter Strike: Global Offensive tarihinin en önemli oyuncularından olan fRoD T1 ile VALORANT koçu olarak anlaşma sağladı.

T1 Daniel “fRoD” Montaner‘ı da VALORANT kadrosuna katarak daha şimdiden rekabetçi sahne için fazlasıyla hazır olduklarını gözler önüne serdi. Counter Strike sahnesinde on yıldan fazla bir süredir boy gösteren oyuncu Complexity Gaming ve Evil Geniuses çeşitli şampiyonluklara ulaştı. Daha sonra 2016 yılında FaZe Clan‘ın yönetim birimine dahil oldu. Son olarak ise 2019 yılında Swole Patrol takımında antrenör olarak görev yaptı.

Takıma katılması hakkında ”Bu fırsat ve gelecekte olabilecekler için heyecanlıyım. Bu projeyi yürütmek için daha iyi bir organizasyon ve grup isteyemezdim. Tam gaz ileri!” ifadelerini kullanan fRoD rekabetçi arena için şimdiden oldukça istekli görünüyor. T1’in VALORANT takım kadrosu ise şimdilik BRAXTON “brax” Pierce, Keven “AZK” Larivière ve Austin “crashies” Roberts gibi isimlerden oluşuyor. Takıma koçluk edecek fRoD sonrasında kadronun tamamlanmasını sağlayacak iki diğer isim bakalım kimler olacak?


İlginizi Çekebilir:

Eski CS:GO oyuncusu Brax Valorant için T1 ile sözleşme imzaladı

5 yaşından beri oyun oynuyor, bunun son birkaç senesinde de oynadığım oyunlar hakkında yazıyorum. Yarı zamanlı öğrenci, tam zamanlı sıradan insan.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor