Connect with us

Espor

PCS1 Europe Grup Aşaması 3. Gün Maçları Tamamlandı!

PCS1 Europe Grup Aşaması 3. Gün maçları tamamlandı. 24 takımın şampiyonluk için mücadele ettiği bu turnuvanın kazananı PUBG Continental Series 1 Avrupa grup maçlarına gitmeye hak kazanacak. Bu turnuvaya Türkiye’den İstanbul Wildcats, Beşiktaş Esports ve Blaze Esports katıldı.

PCS1 Europe Grup Aşaması 3. Gün Maçları Tamamlandı!

PCS1 Europe Grup Aşaması 3. Gün maçları sona erdi. A ve B gruplarının mücadele ettiği 3. gün sonucunda temsilcilerimiz İstanbul Wildcats 6. sıraya, Beşiktaş Esports ise 18. sıraya yükselmişken, Blaze Esports 23. sıraya gerilemiştir. Diğer takımlar 18 maç yapmışken Blaze Esports henüz 12 maç yaptı. Bu yüzden 23 sırada bulunmakta.

PCS1 Europe Grup Aşaması 3. Gün Sonucu Güncel Sıralama

3 günün sonunda aşağı yukarı takımların sıralaması belli oldu. Şu anda ilk sırada Rus takım Tornado Energy bulunurken Hemen ardından ikinci sırada ise yine Rus takım Unity bulunuyor. Üçüncü sırada ise Hollandalı takım Team Liquid bulunmakta. PCS1 Europe Grup Aşaması 3. Gün maçları sonucu güncel sıralama ise şu şekilde:

PCS1 Europe Grup Aşaması 3. Gün maçları tamamlandı

PCS1 Europe Grup Aşaması 3. Gün Maçları Sonucu Güncel Sıralama

Brute Force Diskalifiye Edildi!

24. sırada bulunan Brute Force takımı turnuvadan diskalifiye edildi. Turnuva sorumluları diskalifiye edilmesinin yarışma kurallarına uymaması sonucu olduğunu söyledi. Reddit üzerinden detayları paylaşan bir kullanıcı ise; “diskalifiye sebebinin 18 yaşını doldurmamış bir oyuncuyu(Maarsik) takıma alması” dedi.

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor