Connect with us

VALORANT

VALORANT fare hassasiyeti dönüştürme rehberi

Valorant

Eğer FPS türündeki oyunları seviyorsanız Riot Games‘in yeni oyunu VALORANT denemenize değer bir oyun. CS:GO ve Overwatch‘ın bir karışımı gibi görülen bu yeni oyun,şimdiden 2020‘nin en çok konuşulan rekabetçi oyunları arasındaki yerini almayı başardı!

Her yeni oyuna olduğu gibi VALORANT’a da alışmak zaman alacaktır. Sonuçta içerisinde dokuz karakter, bir çok farklı silah ve bir çok farklı harita barındıran bir oyun. Bunun yanında bir de tabi ki nişan almak üzerinde ustalaşmanız gerekiyor. Eğer bir FPS oyuncuysanız bile VALORANT’taki nişan alma mekaniklerine hakim olmanız zaman alacaktır. Bunu kolaylaştırmak için de hassasiyetinizi iyi ayarlamalısınız.

Eğer başka bir oyundan Riot Games’in FPS oyununa geçtiyseniz ve eskisi kadar iyi oynayamadığınızı düşünüyorsanız belki de hassasiyetinizi iyi ayarlamanız gerektiğindendir. Sizinle paylaşacağımız değerlerle beraber önceki oynadığınız oyunlardaki fare hassasiyetinizi bire bir VALORANT’a taşıyabilecekseniz!

FPS oyuncularının bileceği üzere, kendiniz için mükemmel hassasiyeti bulmak seneler bile alabilir. Fakat bulduğunuzda performansınızın zirvesine ulaşırsınız ve bunu kaybetmek istemezsiniz. Eğer bu mükemmel hassasiyetinizi bulduysanız ve yeni bir oyuncu iseniz önceki oyunlarınızdan buraya hassasiyetinizi çevirmenizi sağlayacak değerler şu şekilde:

  • CS:GO hassasiyetinizi 3.3735‘e bölün
  • Overwatch hassasiyetinizi 10.6‘ya bölün
  • Apex Legends hassasiyetinizi 3.18181818‘e bölün
  • Rainbow Six hassasiyetinizi 1.2‘ye bölün

Buradan alacağınız değerleri VALORANT’a uyguladığınızda, daha önceden oynadığınız oyundaki hassasiyetinizin aynısını yakalayacaksınız!


Rekkles: “Yeni nişancılar gelmesindense eskilerin yenilenmesini tercih ederim.”

 

yazmayı sever.

1 Yorum

1 Comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


VALORANT