Connect with us

Espor

Vodafone Freezone ve InGame Group işbirliğine gitti

Vodafone Freezone ve InGame Group işbirliğine gitti.

Vodafone Freezone ve InGame Group işbirliğine gitti

Türkiye’de espor sektörüne yatırımlarını hızlandıran iki şirket Vodafone Freezone ve InGame Group, yaptıkları yeni anlaşma ile birlikte gündemimize geliyor. İki firma arasında yapılan ortaklık ile birlikte Türkiye’nin ilk oyun tarifesini sunacak olan Vodafone FreeZone, yıl içinde iki ayrı Zula turnuvası da düzenleyecek. Vodafone FreeZone ayrıca, InGame Group ile birlikte kurduğu ortak mimari yapısıyla oyuncuların Zula Mobile platformundaki gecikme süresinde 5 ms’ye varan iyileşmeler sağlayacak.

Bu ortaklık sonucu Vodafone’un oyun tarifelerindeki sınırsız oyunlara Zula Mobile da eklendi. Belirtilene göre bu tarifede aylık 59 TL’lik bir fiyat ile 12 GB mobil internet, internetinden yemeyen Twitch, Discord, Zula Mobile, 1000 dakika, 250 SMS, sınırsız WhatsApp, yıllık 60 TL’lik E-Pin hediyesi, gençlerin çok kullandığı sosyal medya uygulamalarında geçerli 12 GB ve ilk 1 ay 20 GB hediye internet de sunulacak.

Bu işbirliğinin duyurulduğu basın toplantısına Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, InGame Group Kurucu Ortağı ve CEO’su Burak Gözalan ve Cleveland Cavaliers ve Milli Takım Oyuncusu Cedi Osman katılım sağladı.

Vodafone Freezone ve InGame Group işbirliğine gitti

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yapılan basın toplantısında “Vodafone FreeZone markamızla 3 yıl önce adım attığımız espor pazarında yaklaşık 13 milyon TL’lik yatırım yaptık. Gamer Paketlerimiz ile gençlere internetinden yemeyen uygulamaların yanı sıra her ay oyun dünyasına ait hediyeler kazanma şansı sağlıyoruz. Yaptığımız kampanyalarla bugüne kadar 14 milyon kişiye ulaştık. Sponsor olarak esporseverler arasındaki farkındalığımız %85 seviyesinde. 2022 sonuna kadar toplam yatırımımızın 30 milyon TL’ye ulaşmasını hedefliyoruz. Bu doğrultuda, oyun dünyasındaki varlığımızı artırıyoruz.” sözleri ile espor sektörüne yaptıları yatırımı özetledi.

Çevrim içi olarak düzenlenen basın toplantısında konuşma sırası InGame Group Kurucu Ortağı ve CEO’su Burak Gözalan’a geldiğinde Gözalan, “InGame Group olarak, yerli bir şirketler grubu olmanın bize yüklediğini düşündüğümüz sorumlulukla çalışıyoruz. Türkiye’de oyun ve espora en çok yatırım yapan şirketler grubuyuz. Yıl sonuna kadar 10 milyon TL’lik yatırım daha gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” sözleri ile birlikte hem yaptıkları, hem de yapacakları yatırımlardan bahsetti.

Basın toplantısının konuğu başarılı basketbol oyuncusu Cedi Osman ise şu sözleri kaydetti: “Keyifli zaman geçirmemi sağlayan, beni rahatlatan, strateji geliştirme yeteneğime katkısı olan oyunları oynamayı seviyorum. Rekabet oranı yüksek, temposu hızlı, eşzamanlı strateji oyunlarını tercih ediyorum. Son zamanlarda MMOFPS (devasa çok oyunculu çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunu) oyunlara da ilgim arttı. Zula’yı da bu şekilde keşfettim. Bir de şu var; ben yurtdışında yaşıyorum. Türkiye’yi özlüyorum. Zula’da Türkiye’den görüntüler var. Bunları görmek, ‘Ya ben burayı gerçekte biliyorum’ demek çok güzel bir his. Türk yapımı bir oyun olması da ayrı bir gurur kaynağı.”


İlginizi Çekebilir:

Riot Games, 2020 League of Legends Dünya Şampiyonası için balon formatını düşünüyor

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor