Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

BTP genel başkanı Hüseyin Baş, CS:GO turnuvasına katılacak!

Siyasiler espor ve oyunlara yönelmeye devam ediyor

hüseyin baş btp

Siyasileri oyun ve espor sektöründe görmeye devam ediyoruz. Bağımsız Türkiye Partisi başkanı Hüseyin Baş, partisinin gençlik kollarının düzenlediği CS:GO turnuvasına katılacak.

Ülkemizden ve bütün dünyadan politikacıların espor ve oyun sektöründe varlıklarını gösterdiklerini günden güne daha çok görüyoruz. Bu seferki örneğimiz ise Bağımsız Türkiye Partisi’nin genel başkanı Hüseyin Baş oluyor. 27 yaşındaki genç isim, BTP’nin gençlik kolları tarafından düzenlenen CS:GO turnuvasına katılacağını açıkladı. Baş, bu turnuvaya katılarak gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması gerektiğini vurguluyor.

“Ben hazırım” mesajını veren BTP genel başkanı, Twitter’dan konuyla alakalı aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Son başvuru zamanı 18 Temmuz 15.00 olan turnuva, 19 Temmuz 2020’de başlayacak. Turnuvaya katılmak için videoda gösterilen eposta adresinden partiye ulaşabilirsiniz.

Partinin gençlik kolları başkanı Abdulkadir Mısır, genel başkanın turnuvaya katılacak olmasının heyecanlarını arttırdığını belirtti.

“Genel Başkanımızın genç olması hasebiyle turnuvaya katılacak olması bizleri sevindirdi. Heyecanımızı katladı. 19 Temmuz 2020 günü başlayacak olan ve online yapılacak turnuvaya son başvuru tarihi 18 Temmuz saat 15.00 olarak belirledik. Katılım ücretsiz olacak ve 128 takım katılacaktır. Turnuvanın açılış maçını Genel Başkanımız Hüseyin Baş yapacaktır.”

Espor sektöründeki siyasiler

Türkiye’de espora destek veren siyasetçi denince akla ilk gelen isim Taylan Yıldız oluyor. İYİ Parti’nin kurucu üyesi ve İBB Meclis Üyesi olan isim, yaptığı paylaşımlarla gençlerin beğenisini toplamıştı.

İlginizi Çekebilir: Taylan Yıldız’dan CS:GO paylaşımı

Sadece ülkemizde değil, globalde de politikacılar espor ve oyunlara ilgisini arttırmakta. ABD’li demokrat siyasetçi Ocasio-Cortez de geçtiğimiz günlerde karantinada LoL’de Gümüş III’e ulaştığını belirtip, paylaşımın altında cumhuriyetçilere bir göndermede bulunmuştu.

ABD’li siyasetçi Ocasio-Cortez: Feedleyen çocukların yanında Twitter sağcıları çocuk oyuncağı

Oyun merakını babasının internet kafesinde edinmiş bir dilbilim öğrencisi. Editörlük yapar.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive