Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

North kadrosuna yabancı bir isim!

Danimarkalı ekip North, yıllar sonra kadroya yabancı bir oyuncu transfer edebilir!

North kadrosuna kuzeyden bir isim!

Danimarka CS:GO sahnesinin tanınan yüzü North, 2017 yılının ilk çeyreğinde kurulmasının ardından sürekli olarak Danimarkalı oyunculardan kurulu olan kadrosuyla karşımıza çıkmıştı. Ortaya atılan bazı iddialar, takımın Danimarkalı olmayan oyuncuları kadrosuna katmaya hazır olduğunu destekler durumda.

DBLTAP tarafından öne sürülen iddiaya göre North, üst seviyede bulunan CS:GO oyuncularından birçoğu ile geçtiğimiz haftalarda iletişime geçmiş. Bu oyunculara Kuzey Amerika sahnesinden oyuncuların da dahil olduğu bildirilirken, son olarak Norveçli oyuncu Joakim “jkaem” Myrbostad ile de irtibata geçilmiş fakat oyuncu teklifi geri çevirmiş.

North’un kurulmasının ardından kadrosunda bulunan ve Danimarkalı olmayan tek oyuncu, Norveç’in tecrübeli isimlerinden Ruben “RUBINO” Villarroel’di. An itibariyle ise kadrosunda 4 aktif oyuncu bulunan ve geçtiğimiz hafta Markus “Kjaerbye” Kjærbye ile yollarını ayıran North’ta ayrılmasına kesin gözüyle bakılan biri daha bulunuyor. İddiaya göre kadrodan ayrılacak diğer isim, Nicklas “gade” Gade’den başkası değil.

2020 yılında şimdiye dek bekleneni veremeyen ve Danimarkalı taraftarlar dışında kulüp yönetimini de hayal kırıklığına uğratan ekip, elle tutulur tek başarısını DreamHack Open Anaheim 2020‘de elde etmiş ve burada yalnızca yarı final görebilmişti. Başarıya aç olan ve transfer gündemi an itibariyle kalabalık olan North’un espor operasyonlarının başında bulunan Graham “messioso” Pitt, konu ile alakalı belirli sözlere yer verdi. Sözlerinde transfer pazarında oldukça aktif olduklarını dile getiren isim, Avrupa bölgesinden yeteneli oyuncuların da kadroyu geliştirmek adına opsiyonları arasında bulunduğunu aktardı. Bu da demek oluyor ki North, yıllar sonra yeniden Danimarkalı olmayan oyunculara da transfer pazarında ilgi duyuyor. Bakalım Danimarkalı ekip, kadrodaki boşluğu kim ile dolduracak?

 


 

İlginizi çekebilir:

fastPay Wildcats yeni CS:GO takımını duyurdu!

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive