Connect with us

VALORANT

BIG AslaN’ın Sage ile yaptığı kusursuz Operator oyunu ace’i getirdi!

VALORANT’taki temsilcimiz güzel oyunuyla dikkatleri üzerine çekti

BIG-AslaN

Yakın zamanlarda Alman espor takımına katıldığı açıklanan, VALORANT arenasındaki temsilcilerimizden BIG AslaN, Sage ile yaptığı oyunla rakip takımı tek başına alt etti.

VALORANT espor sahnesine yeni katılmış olan Almanya merkezli espor takımı BIG’in açıklanan üçüncü üyesi olan Ceyhun “AslaN” ASLAN, yayın esnasında yaptığı oyunla dikkatleri üzerine çekti. Operator ile oynarken Ascent’in B alanını adeta tek başına savunan ismin hareketi, takımının sosyal medya hesabında kendine yer buldu.

“Birisi şu manyağı durdursun!”

B’de Pazar tarafında üç rakibini indiren oyuncu, ardından arkasını dönerek Spike alanındaki Reyna’yı da etkisiz hâle getiriyor. Dört kişiyi aldıktan sonra beşinciyi arayan BIG AslaN, ikincil silahı olan Classic ile son rakibini de öldürerek B alanını tek başına savunarak takımına turu kazandırıyor.

İlginizi Çekebilir: BIG VALORANT takımının oyuncuları açıklanmaya devam ediyor: AslaN kadroda!

AslaN, geçtiğimiz günlerde duyurulan BIG’ın VALORANT kadrosunda açıklanan üçüncü isim olmuştu. Tecrübeli FPS oyuncusu gob b’nin kaptanlığını yapacağı kadroda an itibarıyla gob b, AlexRr ve AslaN bulunuyor. Son iki ismin de kısa zamanda açıklanması bekleniyor.

Oyun merakını babasının internet kafesinde edinmiş bir dilbilim öğrencisi. Editörlük yapar.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


VALORANT