Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

Mythic Summer Series Cup 2’de şampiyon belli oldu!

Mythic Summer Series Cup 2’de şampiyon belli oldu!

Mythic Summer Series Cup 2'de kazanan şampiyon ze pug gods oldu!

Kuzey Amerika bölgesinin yerel turnuvaları, bölgedeki CS:GO taraftarları tarafından oldukça yakından takip ediliyor. Bu turnuvaların ödül havuzu ne olursa olsun, bölgenin üst seviye takımlarının mücadeleleri daima göz önünde oluyor. Bu şekilde takip edilen turnuvalardan biri de, 5 Bin Dolar ödül havuzlu Mythic Summer Series Cup 2 oldu.

3 Bin Dolar ödüllü Mythic Summer Series Cup 1’in ardından ikincisi ile yeniden ekrana gelen turnuva, bu kez ödül havuzunu 5 Bin Dolar’a çıkarttı. İlk turnuvanın şampiyonu da, finalde Triumph’u mağlup eden Jordan “Zellsis” Montemurro ve ekibi Ze Pug Gods olmuştu. Daha önce Cloud9 formasıyla da mücadele eden Zellsis, turnuvanın ikincisinde de takımıyla şampiyonluğa uzanmayı bildi.

RBG ve New England Whalers ekipleri karşısında alınan galibiyetlerin ardından finale yükselen ekip, burada Levitate ekibi ile karşı karşıya geldi. Inferno haritasında 16-8 ile rakibini deviren Ze Pug Gods, Train’de ise 16-10’luk skora ulaştı ve seride 2-0’lık skoru yakalayarak turnuvayı şampiyonlukla tamamladı. Bu sonuç ile birlikte Ze Pug Gods, 3 Bin Dolar para ödülünün de sahibi oldu.

 


 

İlginizi çekebilir:

Nine to Five 2 başlıyor!

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive