Connect with us

Call of Duty

Efsanevi oyuncu JKap, profesyonel Call of Duty sahnesinden emekli oldu

Efsanevi oyuncu JKap, profesyonel Call of Duty sahnesinden emekli oldu

Jkap-cod

Call of Duty espor sahnesinin efsanevi figürlerden biri olan JKap dün itibarı ile oyundan emekli olduğunu açıkladı. CoD tarihinin en iyi oyuncularından biri olarak nitelendirilen Jordan “JKap” Kaplan, dün 10 yıllık profesyonel kariyerinin ardından farklı bir “mücadele” için emekli oldu. JKap, emekli olduktan sonra deneyimli oyuncular için yaygın olan koçluk fikrine açık olup olmayacağından bahsetmedi.

JKap’ın emekli olmasının ardından, eski takımı OpTic Gaming Los Angeles’ın sözleşmeli yedi oyuncusu var. CoD, gelecek yıl CoD Black Ops Soğuk Savaş sezonu için dörde dört oynanışa dönerken, diğer oyuncular yakında kadrodan çıkarılabilir.

JKap, CoD’de süslü bir geçmişe sahiptir ve tüm zamanların en iyi oyuncularından biri olarak kabul edilir. Profesyonel kariyerine 2010 yılında Xtravagant ile Modern Warfare 2’de efsanevi oyuncular Raymond “Rambo” Lussier ve Will “BigTymeR” Johnson ile başladı.

Oynadığı hemen hemen her oyunda etkileyici performanslarının ardından çeşitli organizasyonlarda yer aldı. JKap, 10 yıldan fazla bir süredir OpTic Gaming, Team Envy, Denial, FaZe ve daha fazlası için oynadı. JKap, 2015 ve 2016 yıllarında arka arkaya dünya şampiyonalarını kazanmak da dahil olmak üzere bu takımlarla adil bir başarı payı gördü.

Ancak bu sezon emekli olan tek oyuncu JKap değil. Eski OpTic Gaming efsanesi ve tüm zamanların en büyük CoD oyuncularından biri olan Karma, haziran ayında emekli olacağını duyurmuştu.


Uzi’nin emekliliği esporcu sağlığı konusunu gündeme getirdi

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Call of Duty