Connect with us

LoL

LoL yeni şampiyonu Çöl Gülü Samira tüm sunucularda oynanılabilir!

LoL yeni şampiyonu Çöl Gülü Samira tüm sunucularda oynanılabilir! Çöl Gülü’ne 7800 Mavi Öz karşılığında sahip olabilirsiniz.

Riot Games Samira

LoL yeni şampiyonu Çöl Gülü Samira tüm sunucularda oynanılabilir!

Çöl Gülü Samira çıkışı itibariyle ADC – Saldırı Gücü Taşıyıcısı konumunda yer alacak. Yetenek kitine bir göz attığımızda, bu şampiyonun sadece alt koridorda oynanılacağını düşünmek hata olur.

Pasif Deliduman: Samira uzaktan da yakın dövüş menzilinden de saldırabilir. Rakibe her vuruşunda E’den S’ye kadar stil puanı biriktirir, yalnız her vuruş bir öncekinden farklı olmalıdır. Stil puanı biriktirmek için yeteneklerinizi ve düz vuruşlarınızı art arda kullanabilirsiniz. Eğer kitle kontrolüne yakalanmış bir rakibe yakın ise, rakibi kısa süreliğine havaya savurur ve hasar verir.

Q Yeteneği: Samira, eğer şampiyon yakın dövüş menzilinde ise kılıcını kullanarak koni şeklinde bir alana hasar verir. Eğer rakip şampiyon uzak mesafede ise samira silahını ateşler ve rakibe uzak mesafeden hasar verir.

W Yeteneği: Samira, üzerine gelen yetenek atışlarını kılıcını etrafında çevirerek engeller ve yakındaki rakiplere hasar verir.

E Yeteneği: Samira hatrı sayılır bir mesafe ileri atılır, eğer bir rakibi alt etmeyi başarırsa yeteneğin bekleme süresi sıfırlanır.

R Yeteneği: Samira pasifindeki E’den S’ye kadar büyüyen stil puanını eğer S’ye getirir ise ulti yeteneğini kullanabilir hale gelir. Ulti yeteneği belirli bir mesafe yakınındaki tüm rakiplere hasar verir. Bu atışlar kritik vurabilir ve can çalabilir. Samira bu yeteneği gerçekleştirirken sersemletilirse yetenek iptal olur. Ayrıca bu yeteneğin bir bekleme süresi de yoktur.

League of Legends‘in Çöl Gülü’ne siz de şuan mağazaya giderek 7800 Mavi Öz karşılığında sahip olabilirsiniz.

Riot Games, Mercedes-Benz ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL