Connect with us

VALORANT

Yeni VALORANT silah kaplamaları ortaya çıktı: Karşınızda G.U.N!

Yeni silah kaplamaları 30 Eylül’de bizlerle

g.u.n

Riot’un taktiksel FPS’i VALORANT’a gelecek yeni silah kaplama seti Gravitational Uranium Neuroblaster, G.U.N kısaltmasıyla karşımıza çıktı.

Riot Games, oyuna getirdiği yeni silah görünümleriyle oyuncuları heyecandırıyor. Geçtiğimiz günlerde EGO adlı kaplama serisini görmüştük, şimdi de Gravitational Uranium Neuroblaster (G.U.N) ismi ile yeni bir seri tanıtılmış durumda. Uzay temasıyla bezenmiş bu kaplama serisinde Spectre, Bucky, Classic, Operator, bir silah uğuru ve özel bir bıçak bulunuyor. EGO serisindeki sadece değişik kaplamalarla oyunculara sunulan bıçak hakkında aldığı geribildirimlerden sonra Riot Games bıçaklara biraz daha özen gösterecek gibi gözüküyor.

VALORANT Ego silah kaplamalarına ilk bakış videosu paylaşıldı!

1960’lı yıllardaki uzay keşifleri, ve bu keşiflerden beslenen bilim-kurgu eserlerinin temasında oluşturulmuş olan G.U.N serisindeki silahlar bireysel olarak 1775 VP’ye alınabilecek. Serinin toplam fiyatı hakkında herhangi bir net bilgi olmasa da bu serinin fiyatının önceki Premium kaplama serisi olan EGO’nun 7.100 VP’lik fiyatıyla eşit olması beklenmekte. G.U.N kaplama serisi, 30 Eylül’de VALORANT oyuncularıyla buluşacak.

Oyun merakını babasının internet kafesinde edinmiş bir dilbilim öğrencisi. Editörlük yapar.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


VALORANT