Connect with us

Espor

Falcao’nun FIFA 21 kartı belli oldu! Süper Lig’in en iyi forveti!

.@GalatasaraySK’nın derbide en önemli silahı olacak olan Falcao’nun FIFA 21 kartı belli oldu. #FIFA21 #GSvsfb

Falcao'nun FIFA 21 kartı belli oldu! Süper Lig'in en iyi forveti!

Falcao’nun FIFA 21 kartı belli oldu. Kolombiyalı oyuncu, FIFA 21’de 80 rating’e sahip olacak.

Falcao'nun FIFA 21 kartı belli oldu! Süper Lig'in en iyi forveti!

34 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu, 1 yıl önce ülkemizin en iyi takımlarından olan Galatasaray’a gelmişti. Yıl boyunca sakatlıktan dolayı iyi bir performans gösteremeyen oyuncu, ligin başlangıcı ile birlikte 2 maçta da gol atma başarısı gösterdi.

Falcao’nun FIFA 21 kartı ise 80 genel rating’e sahip olacak. 80 şut özelliği ile göz kamaştıran kart, 64 pace yüzünden maalesef ki FIFA 21’de oynanabilecek seviyede değil. Bununla birlikte kısa pası 79 olan kart, 60 stamina’dan da dolayı 90 dakikayı çıkartamayacak düzeyde. 4 ters ayak ve 3 skill’e sahip olan kartın, Türkiye ligi oynayacak olan oyuncuların tercihi olabilir ama genel anlamda SBC kartı olduğunu söyleyebiliriz.

FIFA 21, 9 Ekim 2020’de piyasaya çıkacak. EA Play’e sahip olan oyuncular, oyunun çıkışından 8 gün önce 10 saatlik oyun deneyimleme hakkına sahip olacak. Ayrıca, oyunun üst sürümünü alan oyuncular oyunun tam sürümün çıkmasından 3 gün önce oyunu oynayabilecek.

PES 21’in sadece transfer güncellemesi yaptığı bu dönemde EA, FIFA 21 ile oyunculara iyi bir oyun deneyimi sunmayı planlıyor. Bu yıl 95’ten fazla lisanslı ve eşsiz stat, FIFA 21’de bizi bekliyor olacak. Türkiye’den Atatürk Olimpiyat Stadı, FIFA 21’de oynanabilir olacak.

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor