Connect with us

VALORANT

VALORANT 1.09 yamasıyla birlikte mini harita sorunları giderilecek

Mini haritadaki görüş açısı aksaklıkları elden geçirilecek.

VALORANT'ın sıradaki

Geliştiricilerin yaptıkları açıklamalara göre VALORANT’ın sıradaki yamasında ele alınacak konulardan biri de mini harita olacak.

Mini harita maç esnasında oyuncuların en çok yararlandığı unsurların başında geliyor. Düşman konumlarını takip etmek yada takım arkadaşlarınızın nerelerde ne pozisyon aldığını görmek için oldukça önemli olan bu haritanın bazı sorunlara sahip olduğu da aşikar. Geliştiriciler bu sorunların 1.09 yaması ile birlikte düzeltileceğini duyurdular.

VALORANT'ın sıradaki

Mini haritada ortaya çıkan bir aksaklık özellikle de görüş açısını yanlış gösterebiliyordu. Bu da oyuncuların takım arkadaşlarının tuttukları bölgeleri yanlış analiz etmelerine neden oluyordu. Geliştiriciler konu ile ilgili olarak ”Görüş açısı çizgileri yıllar önce prototipte olan eski bir özellik. Her haritanın kendine ait bir görüş açısı çizgisi sistemi var. Ancak bazı yerlerde bunlar eski ve senkronize değil” şeklinde açıklamalarda bulundular ve bu aksaklığın önümüzdeki yamada düzeltileceği müjdesini de verdiler.


Playerbros: Espor Haberleri ve Video İçerikleri

5 yaşından beri oyun oynuyor, bunun son birkaç senesinde de oynadığım oyunlar hakkında yazıyorum. Yarı zamanlı öğrenci, tam zamanlı sıradan insan.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


VALORANT