Connect with us

Espor

wtcn ve Kumiho Gaming, COD: Warzone Zero Hour +1 turnuvasında haksızlığa uğradı

.@kumihogg ve @feritkw, COD: Warzone Zero Hour +1 turnuvasında haksızlığa uğradı

Kumiho Gaming, COD: Warzone Zero Hour +1 turnuvasında haksızlığa uğradıklarını açıkladı.

https://twitter.com/kumihogg/status/1341490664203296769

Kumiho Gaming, COD: Warzone Zero Hour +1 turnuvasında kendilerine haksızlık yapıldığını belirtti. Organizasyon tarafından yapılan açıklamaya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Umarız ki en kısa sürede bu sorun çözülür.

Espor, bi endüstri olarak son on yılda çok yol kat etti ve gelişim gösterdi. Üzülerek, bugün tekrar görüyoruz ki, PlayHera gibi profesyonel anlamda iş yapan turnuva organizatörleri hala daha esporun arkaik çağlarından kalma ‘Reverse Boosting’ yöntemini kullandığımızı iddia ederek suçlamalarına devam etmektedirler.

Oyuncularımız Leijone, Aegis54, Czathu, ve değerli yayıncı Ferit Karakaya’nın Türkiye’yi temsil ettigi COD: Warzone Zero Hour +1 turnuvasında, kaliteli oyunlarıyla teknik olarak turnuvanın bir üst turuna yükselmeye hak kazanmalarına rağmen, turnuva organizatörleri süreci yavaşlatmakta, hatta galibiyetimizi kabul etmeme çabası içerisindedirler. An itibariyle hakkımızı aramaya çalışıyoruz. Bu çabamızda bize büyük destek gösteren, sayın Ferit Karakaya ve Gamify Türkiye ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Konuyla alakalı gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Konuyla ilgili ilerleyen gelişmeleri en kısa sürede sosyal medya hesaplarımızdan sizler ile paylaşacağız. Esporu ileriye taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız.

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor