Connect with us

Espor

The Academys’ten yeni bir anlaşma daha!

The Academys, son haftada yaptığı anlaşmalara bir yenisini daha ekledi!

Ülkemiz espor ekosisteminde gerçekleştirdiği organizasyonlar ve eğitimler ile adını duyuran genç girişimci Burak ÇEVİK tarafından Şubat 2017’de kurulan The Academys bir hafta içinde yeni bir anlaşmaya daha imza attı. Academys, geçtiğimiz haftalarda Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Espor ve Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Bursa Belediyesi anlaşma imzalamıştı. Mediterranean Esports Tournament (MET) olarak adlandırılan şirket turnuva organizasyonu için Academys ile anlaştı.

Organizasyonun dün Instagram ve Twitter üzerinden eş zamanlı olarak paylaşım yaptı.

Türkçe adı Uluslararası Akdeniz Espor Turnuvası olan şirket aktif olarak FIFA 21 ve Rocket League turnuvası düzenliyor. ”2 oyun 12 ülke 1 olimpiyat meşalesi” mottosuyla hareket eden turnuva sadece yurt içinden değil yurt dışından da birçok oyuncuyu turnuvada ağırlayacak. Turnuva kayıtları 11 Ocak’ta başlayıp 24 Ocak’a kadar devam edecek. Turnuvaların toplam verdiği ödül ise $7500. Ödüller ise Rocket League için $5000 ve FIFA 21 için $2500. Ülkemizde yapılan çoğu oyunun turnuvasından daha fazla ödül verecek turnuvaların başlangıç tarihleri 25 Ocak Pazartesi günü açıklanacak.

FIFA 21 ve Rocket League için verilecek ödüllerin oyunlara göre dağılımı ise sırasıyla şu şekilde:

  1. 1250$
  2. 750$
  3. 500$

 

  1. 2500$
  2. 1500$
  3. 1000$

MET, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda ise şunları söyledi:

2 oyun 12 ülke 1 olimpiyat meşalesi kıvılcımı içeren turnuvamızı espora ilk adımlarını atarak destek sağlayan Cumhurbaşkanlığı’na ve İletişim Başkanımız Fahrettin ALTUN’a da teşekkürlerimizi iletiyoruz. Mediterranean Esports Tournaments ve dahası medesports.org adresinde.

 

 

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor