Connect with us

Oyun

Fallout New Vegas The Frontier modu yayınlandı!

Kullandığı oyun motoru sayesinde modlanmaya açık bir oyun olan Fallout New Vegas, Fallout serisinin belki de en efsane oyunu. Modlarla birlikte daha eğlenceli hale gelen oyun için yedi yıldır geliştirilen The Frontier modu sonunda oyun severler ile buluştu.

fallout new vegas the frontier

Kullandığı oyun motoru sayesinde modlanmaya açık bir oyun olan Fallout New Vegas, Fallout serisinin belki de en efsane oyunu. Modlarla birlikte daha eğlenceli hale gelen oyun için yedi yıldır geliştirilen The Frontier modu sonunda oyun severler ile buluştu. Modla birlikte oyun tamamen yeni bir haritayla birlikte üç farklı hikayeye de sahip olacak. Toplamda 35 saatlik oynanış süresi ekleyen The Frontier modu topluluk üyeleri tarafından 2014 yılından beri geliştiriliyordu. 

Fallout New Vegas için bugüne kadar yayınlanan en büyük mod olma ünvanına sahip The Frontier topla 27 GB boyutunda alan kaplıyor. Tamamı topluluk geliştiricileri tarafından geliştirlen modda 150’den fazla yeni silah, yüksek kaliteli yeni araçlar ve bu araçlar için yeni bir sürüş sistemi, bu sürüş sistemi ve oyunun geri kalanı için yeni mekanikler yer alıyor. 24 binden fazla yeni sesli diyaloga sahip olan mod, adeta New Vegas üzerine kurulmuş yepyeni bir oyun deneyimi sunuyor.

Nexus Mods resmi sitesinden sahip olabileceğiniz The Frontier, yakın zaman Steam platformunda da yayınlanacak. Ayrıca modu sorunsuz bir şekilde kullanmak için oyunun dört adet ek moduna da sahip olmanız gerektiğini de unutmayın.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Oyun