Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

Aleksandr “⁠s1mple⁠” Kostyliev, 2020’nin en iyi 2. CS:GO oyuncusu seçildi!

.@s1mpleO NaVi formasıyla sergilediği etkileyici performansı ile 2020’nin En İyi 20 oyuncusu listesinde 2. sırada yer aldı.

Aleksandr “⁠s1mple⁠” Kostyliev, NaVi formasıyla sergilediği etkileyici performansı ile 2020’nin En İyi 20 oyuncusu listesinde 2. sırada yer aldı.

https://twitter.com/HLTVorg/status/1351968121079255040?s=20

Tahmin edebileceğiniz gibi, “s1mple” ve “ZywOo” arasındaki rekabet en iyi 20 sıralamasının tarihindeki en yakın yarışlardan biri oldu. Ukraynalı oyuncu kesinlikle pek çok şey yaptı ama üst üste ikinci kez Fransız’ın gerisinde kaldı.

Sıralamanın tarihindeki ikinci en yüksek ortalama olan 0.86 KPR’si ile 2018’de kendi rekoru olan 0.87’nin gerisinde kalmasına rağmen 2020 senesinde adeta rakipsizdi. Çoklu öldürmelerde açık ara senenin en iyisiydi (round’larının % 23,3’ünde) ve açılış düellolarını kazanmada en başarılı oydu (% 65 kazanma oranı). Ancak 1,37 impact rating’i ile yine olağanüstü bir performans sergilemesine rağmen ikinci sırada boy gösteriyor. Tüm bunlar yılın en yüksek reytingi (1.30) ile sonuçlandı, standart bir s1mple yılın en rekabetçi etkinliklerinde aynı ortalama rating ile 1. sırada yer aldı.

Bireysel ödüller söz konusu olduğunda, s1mple’ın IEM Katowice’deki MVP’ye layık performansı, onun açık ara sergilediği en iyi performansıydı. Finali kaybetmesine rağmen ESL Pro League Sezon 12 Avrupa’da bir başka MVP ödülü aldı. Ayrıca elit düzeydeki etkinliklerde, özellikle BLAST Premier Sonbahar Finallerinde ve DreamHack Masters Baharında olmak üzere, performansları EVP ödüllerine layık görüldü.

Bununla birlikte, 2020’nin tüm kapsamını düşündüğümüzde, 23 yaşındaki oyuncu tüm büyük etkinliklerde ödüller ve genel seviye açısından rakibinin biraz geride kaldı. Nihai kararı etkileyen bir başka özellik, büyük maçlardaki performanstı; s1mple çoğu zaman mükemmeldi, ancak birkaç performansı “ZywOo” kadar etkileyici değildi.

1 Yorum

1 Comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive