Connect with us

VALORANT

VALORANT Türkiye bağlantı sorunları ile ilgili açıklama yaptı

Sorundan etkilenen oyuncular bir telafi bekliyorlar.

VALORANT Türkiye bağlantı sorunları

VALORANT Türkiye bağlantı sorunları üzerinde çalışılmaya devam edildiğini resmi Twitter hesabı üzerinden oyunculara duyurdu.

VALORANT oyuncularının bir süredir muzdarip oldukları ve oldukça can sıkıcı sonuçlar doğurabilen bağlantının kopması problemine nihayet yetkili ağızlardan bir açıklama geldi. Pek çok oyuncuyu etkileyen sorun maç ortasında sebepsiz yere bağlantının kopmasına sebep olarak oyun deneyimini ciddi manada baltalıyordu. Pek çok oyuncunun da dereceli maçları esnasında yaşadığı problem VALORANT topluluğu arasında büyük ses getirmişti. VALORANT Türkiye hesabı da paylaşılan bir gönderi ile sorunun farkında olduklarını ve problemin çözümü için çalıştıklarını belirtti.


Bu problem yüzünden önde götürdüğü maçı kaybeden, sıralaması etkilenen hatta rütbe düşen oyuncular Riot Games‘in probleme bir an önce çözüm bulmasını istiyorlar. Sosyal medyada ise oyuncular bir düzeltmenin yeterli olmayacağını, Riot Games’in bu sorundan etkilenen oyunculara çeşitli hediyeler vermesi gerektiği konusunda hemfikir.


Playerbros: Espor Haberleri ve Video İçerikleri

5 yaşından beri oyun oynuyor, bunun son birkaç senesinde de oynadığım oyunlar hakkında yazıyorum. Yarı zamanlı öğrenci, tam zamanlı sıradan insan.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


VALORANT