Connect with us

Espor

Olaylı Maç Sonrası FastPay Wildcats Yönetiminden Açıklama Yapıldı!

.@IWcats: Atılan taşlardan etkilenmeyiz, hiçbir espor kulübünün hayal edemeyeceği bir vizyon ile yolumuza devam edeceğiz.

Dün oynanan FastPay Wildcats Akademi – Papara SuperMassive Akademi olaylı karşılaşmasının hemen ardından Papara SuperMassive oyuncularının tepkileri ve sosyal medya kullanıcıları tarafından gelen yorumlar ile birlikte, FastPay Wildcats yönetimi yazılı bir açıklama metni yayımladı.

FastPay Wildcats tarafından yapılan açıklama;

12.03.2021 TARİHLİ IWCATS YÖNETİM KURULU AÇIKLAMASI

Bugün oynanan IWA&SUPA maçından sonra yaşanan organize linçle ilgili bir açıklama ihtiyacı hasıl oldu.

2019 başında İstanbul Wildcats olarak gençleri destekleyeceğiz, kadınları destekleyeceğiz, yerli oyuncuları destekleyeceğiz dedik ve bu ilkeler doğrultusunda Türkiye’de  ilk kez akademi takımımızda bir kadın oyuncuyla sahaya çıktık.

Yine bu kapsamda çaylak oyuncularımızla hem akademide, hem de TCL’de mücadele ettik ve arkalarında durup güvendiğimiz bu çocuklar büyük başarılara imza attılar. Başarılı olmasaydık tepki almayacakken başarılarla beraber kendimizi bir linç kampanyasının ortasında bulduk.

Bu süreçte linçi körüklemekte olan bazı takımlarımız, evvelki akademi finallerinde, daha once EU Masters finali oynamış bir import esporcuyu çıkarabildi karşımıza. Ya da Bolulu ve Blue’ya karşı oynayan akademi oyuncularımızın büyük kısmı henüz ligde ilk sezonlarını tamamlamamıştı. Buna benzer bir çok örnek vermek mümkün. Bugün oynanan maçta da Serin’in karşısında oynayan midlane serinden 2 yaş büyük bir oyuncu. Ama Serin başarılı olduğu için linç edilmeyi hak ediyor, öyle mi? 

Buraya tıklayarak yapılan açıklamanın tam haline ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:

Kafalar Esports Logo’sunun hikayesini merak edenler için paylaştı!

 

 

Her oyun tarzına ilgisi olan, manga ve anime tutkunu. İletişim: uraheramo@outlook.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor