Connect with us

Espor

MagiFelix, Astralis ile sözleşmesini 2021’in sonuna kadar uzattı, Nukeduck serbest oyuncu statüsüne geçti

LEC hayranları MagiFelix’i biraz daha Astralis’te görecek.

MagiFelix

MagiFelix LEC ekibi Astralis ile ilk geldiğinde bahar mevsimi sonunda sona erecek olan kısa süreli sözleşmesini 2021’in sonuna kadar uzattı.

21 yaşındaki İsveçli, 8 Şubat’ta “kişisel nedenlerle” oynamaya ara veren Nukeduck’ın yerine Astralis’e geldi. Astralis bugün yaptığı açıklamada, MagiFelix’in artık orta koridor pozisyonunda tek başına olmasının kesinleşmesi ile Nukeduck’ın League of Legends ekibinden çıkarıldığını duyurdu.

Astralis Group spor direktörü Kasper Hvidt, “İlk günden beri, bir Astralis oyuncusunda aradığımızın çoğunu gösterdi” dedi. “Ekibe tamamen entegre olduğu için önümüzdeki aylarda tam potansiyelini göreceğimize inanıyorum.”

Origen, 2018’de RFRSH Entertainment tarafından satın alındığından beri ekipte olan Nukeduck, kuruluşla “sözleşmenin hemen feshedilmesi” konusunda anlaştı. Hvidt, kararın şu anda Nukeduck’ın bir sonraki hamlesini düşünmesini ve karar vermesini kolaylaştırmak için iki taraf arasındaki anlaşmanın “en uygun koşullarda” olduğunu söyledi.

Astralis, 2021 LEC Spring Split’te dokuzuncu oldu ve playoff noktasından çok uzakta. Takımın galibiyet-mağlubiyet skoru, MagiFelix’in kadroya katılmasının ardından berbat bir 1-6’dan 6-12’ye çıktı.

Kevin Durant, New York espor kuruluşu Andbox’a yatırım yapıyor

Gaming Community Expo’nun 2021 etkinliği, Unreal Engine sayesinde dijital biçimde gerçekleşecek

 

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor