Connect with us

Espor

Oxygen Esports sosyal medyada artık Türkçe paylaşımlar yapacak

Oxygen Esports Resmi Türkiye (@Oxg_EsportsTR) Twitter hesabı açıldı!

Oxygen Esports

New England merkezli espor organizasyonu Oxygen Esports bünyesinde, Türk oyunculardan oluşan iki adet Valorant kadrosu bulunuyor. Global espor organizasyonu Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Başarılı kulüp Türk takipçileri için önemli bir adım attı.

 

Dünya çapındaki organizasyon Türk taraftarlarına daha kolay ulaşım sağlamak amacıyla Türkçe paylaşım yapacağı bir Twitter hesabı açtı. Böylelikle organizasyonun tüm haberleri ve maç duyuruları Türkçe olarak yeni açılan hesapta paylaşılacak.

 

Yeni hesap organizasyonun ve Türk oyuncuların sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarla duyuruldu. Yapılan paylaşımlarda kulübün artık Twitter üzerinden Türkçe paylaşımlar yapacağı söylendi. Taraftarların takımla ilgili güncel ve özel içerikleri kaçırmaması için takipte kalmaları tavsiye edildi.

 

”Herkese Merhaba! Oxygen Esports artık Türkçe paylaşımlarıyla beraber Twitter’da! Takımımızla ilgili en güncel ve en özel içerikler için bizi takip etmeyi unutmayın!”

 

Yeni açılan hesaptan bir de yeni Türkçe Youtube hesabı duyuruldu. Yapılan paylaşımda Türkçe olarak Youtube’a özel içeriklerin geleceği söylendi. Oxygen Esports Resmi Türkiye hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

https://twitter.com/Oxg_EsportsTR/status/1372209092819890184?s=20

 

XFlow Esports Valorant kadrosundan ayrılık haberi geldi

 

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor