Connect with us

Espor

League of Legends Türkiye 2. Lig Finalistleri Belli Oldu!

League of Legends Türkiye 2. liginde final Phoenix Esports ve NONAME arasında oynanacak.

League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligine çıkış bileti olan League of Legends Türkiye 2.Lig’inde finale kalmayı başaran takımlar belli oldu.

Lig aşamasını 1. sırada bitiren Phoenix Esports, lig aşamasını 2. sırada bitiren Comanchero Gaming’i 3-2 ile yenmeyi başararak ismini direkt finale yazdırdı. Diğer finalistimiz son şampiyon NONAME ise final yolunda uzun bir süreçten geçti. İlk olarak Lynch Esports’u 3-0 ile geçen NONAME ardından Only Heroes Academia ekibini 3-0 ile geçti. Yarı finalde Phoenix Esports tarafından Comanchero Gaming’i de 3-1 ile geçmeyi başaran NONAME ismini finale yazdıran son takım oldu.

Phoenix Esports final maçını bu görsel ve mesaj ile duyurdu. Ayrıca Phoenix Esports’un sahibinin, MISA Esports’da forma giyen Anıl ”HolyPhoenix” Işık’ın olduğunu da söylemek gerekiyor. HolyPhoenix’li MISA Esports Play-Offlarda FUT Esports karşısısında mağlup olmuş ve Play-Off aşamasına veda etmişti. Bakalım HolyPhoenix’in sahibi olduğu Phoenix Esports finalde şampiyonluğa ulaşabilecek mi?

Phoenix Esports’un aksine NONAME maç postunu biraz daha göndermeli şekilde paylaştı. Paylaşımında bir Azrail figürü betimleyen NONAME, Play-off aşamasında yendiği takımlara ve sıranın Phoenix Esports’a geldiğine dair bir mesaj paylaştı.

League of Legends Türkiye 2. Liginin finali 28 Temmuz 2024’de Lolespor ekranlarında!

League of Legends Türkiye 2. Ligi finalini LOL Esports‘un Twitch ve Youtube hesapları üzerinden izleyebilirsiniz.

 

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor