Connect with us

Güncel

Steam, eş zamanlı oyuncu rekorunu kırmaya devam ediyor!

Steam hesap değeri nasıl öğrenilir? İşte Steam Calculator

Steam oyun platformunda eş zamanlı oyuncu sayısı hızla artmaya devam ediyor. Geçen hafta 37.633.514 oyuncu ile yeni bir rekor kıran Steam, bu hafta bu sayıyı 37.790.789’a çıkardı.

Steam Tarafında Çıkış Yapan Yeni Oyunlar Popülerlik Kazanıyor!

Bu hızlı artışın arkasındaki ana etkenlerden biri, Steam’de çevrimiçi popülerlik kazanan yeni PC/Deck oyunlarının piyasaya sürülmesi. “Black Myth: Wukong“, “Warhammer 40K Space Marine 2” ve “Satisfactory“nin tam sürümünün çıkışı, oyuncu sayılarındaki artışın başlıca sebepleri arasında yer alıyor. Ayrıca, bu yıl piyasaya sürülen ve hâlâ büyük ilgi gören oyunlardan “Once Human” ve basit bir konsepte sahip olan ama çokça oynanan “Banana” da popülerliklerini koruyor. Özellikle “Banana“, muz resmine tıklayarak oynanabilen bir oyun olmasına rağmen 375.000’den fazla aktif oyuncuya sahip ve Steam’deki en çok oynanan üçüncü oyun olma başarımını kazandı, belki de ilerleyen zamanlarda daha üst sıralara yerleşme ihtimalini zorlayacak.

Steam

Bunun yanında, Steam tarafında halihazırda oynanmaya devam eden eski oyunlar da yeniden büyük bir ilgi görüyor. “PUBG: Battlegrounds” ve Valve’ın kendi oyunu olan “Counter-Strike 2” çevrimiçi oyuncu sayılarında önemli bir istikrar yakalamış durumda.

Yakında çıkacak yeni oyunlarla bu sayıların daha da yükselmesi bekleniyor. “Frostbite 2“, “Frostpunk 2” “S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl“, “Call of Duty: Black Ops 6” ve “Marvel Rivals“, “Sid Meier’s Civilization® VII“, “Dune: Awakening” gibi heyecanla beklenen oyunların, Steam tarafındaki oyuncu kitlesini daha da büyüteceği öngörülüyor.


İlginizi Çekebilir:

Epic Games iade etme işlemi nasıl yapılır? Epic Games iade süresi ne kadar?

BBL Esports, Dark Passage’ı bünyesine kattı! İşte BBL Dark Passage

Türkiye Espor Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulu çağrısı yapıldı

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Güncel