Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

Eternal Fire Counter Strike takımı dünya birincisini devirdi

ESL Pro League Season 20 Çeyrek Finalleri’nde Team Vitality’yi deviren Eternal Fire yarı finale yükseldi.

Eternal Fire Counter Strike takımı dünya birincisini devirdi
Fotoğraf: x.com/HLTVorg - @brcho_

Counter Strike alanındaki temsilcilerimizden Eternal Fire, ESL Pro League Season 20 Çeyrek Finalleri kapsamında 19 Eylül Perşembe günü akşamı Team Vitality ile karşı karşıya geldi.

Playoff aşamasında ilk olarak The MongolZ’u 2-1 mağlup eden EF, çeyrek finallerde, 19 Eylül Perşembe günü itibari ile HLTV dünya sıralamasında lider olan Team Vitality ile 3 maçlık seride karşılaştı.

Saat 20.30’da başlayan ve çevrimdışı olarak oynanan karşılaşma için İstanbul’daki ESA Esports Arena’da taraftarlar ve espor severlerin katıldığı bir Watchparty de düzenlendi.

Eternal Fire adını yarı finallere yazdırmayı başardı

Serinin ilk karşılaşması Anubis haritasında oynandı. Normal Round’larda berabere biten karşılaşmada uzatmalara gidildi. EF, uzatmalarda rakibini 16-14 mağlup ederek seride öne geçti.

Nuke haritasında oynanan ikinci haritaya ise Team Vitality ağırlığını koydu. Kendi seçtiği haritada Eternal Fire’ı 13-5 mağlup eden Vitality, seride durumu 1-1’e getirdi.

İki tarafın da tüm gücü ile kazanmaya oynadığı son harita Inferno’da ise normal süre yine beraberlik ile sonlandı. Uzatmalarda 22-20’lik bir skora ulaşan temsilcimiz Eternal Fire, Team Vitality karşısında seriyi 2-1 kazanmış oldu.

Aldığı galibiyet ile adını yarı finallere yazdıran Eternal Fire Counter Strike takımı, 21 Eylül Cumartesi günü saat 17.15’de Brezilya merkezli MIBR ekibi ile karşılaşacak.

Eternal Fire CEO’su Güven: “Heyecandan stresden öldük öldük dirildik”

Adını ESL Pro League Season 20 Yarı Finallerine yazdıran Eternal Fire ekibinin üyeleri maç sonrasında duygu ve düşüncelerini kişisel sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Takımın kurucusu ve CEO’su Furkan Güven X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Heyecandan stresden öldük öldük dirildik. Bu mükemmel savaş için tüm takımın ellerien sağlık.Harikasınız. Ekran başında bizi destekleyen watch partye gelip sesi kısılana kadar bağıran herkese çok çok teşekkür ederiz. Sizin bu enerjiniz ve desteğiniz sayesinde bunları yaşıyoruz. İyi ki varsınız” diye konuştu.

Takımın sevilen ismi İsmailcan “XANTARES” Dörtkardeş ise, “TÜRK’E DURMAK YARAŞMAZ!” diye başladığı paylaşımında “Takım arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum, pes etmediler ve mücadeleye devam ettiler. Zordu ama sonunda kazanmayı başardık. Şimdi yarı final zamanı ve büyük final ufukta! Lets Go!” dedi.

Takımın baş koçu Sezgin “Fabre” Kalaycı ise “Tarih bir kez daha yazıldı. Armağan olsun” derken, tecrübeli oyuncu Engin “MAJ3R” Küpeli, İngilizce olarak yaptığı paylaşımda “Kelimelerim yetmiyor, hepinize çok teşekkür ederim çocuklar. Bo1’de değil de Bo3’de Team Vitality gibi iyi bir takıma karşı kazandığım için çok gururluyum. Yarı Fransızım bu yüzden benim için özel bir andı, sizi seviyorum” dedi.

Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizler ve diğer okurlarımız ile paylaşmayı unutmayın!


İlginizi Çekebilir:

Epic Games iade etme işlemi nasıl yapılır? Epic Games iade süresi ne kadar?

BBL Esports, Dark Passage’ı bünyesine kattı! İşte BBL Dark Passage

Türkiye Espor Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulu çağrısı yapıldı

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive