Connect with us

Espor

VCT 2024 Game Changers EMEA Stage 3 şampiyonu G2 Gozen oldu

İstanbul’da oynanan VCT 2024 Game Changers EMEA Stage 3 finalinde şampiyon G2 Gozen oldu.

VCT 2024 Game Changers EMEA Stage 3 şampiyonu G2 Gozen oldu
Fotoğraf: VALORANT Esports EMEA

6 Eylül Cuma günü başlayan VCT 2024 Game Changers EMEA Stage 3 turnuvasında sona gelindi. İstanbul’da oynanan büyük final karşılaşmasında G2 Gozen, Giantx GC’yi mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

İstanbul Maslak’taki ESA Espor Arena’da gerçekleştirilen büyük final karşılaşması 6 Ekim Pazar günü saat 17.30’da start aldı.

Beş maçlık seri üzerinden oynanan büyük finale G2 Gozen ekibi hızlı bir başlangıç yaptı. Lotus haritasında oynanan ilk maçı 13-10’luk bir skor ile, Sunset haritasında oynanan ikinci maçı ise 13-8’lik bir skor ile G2 kazandı.

Abyss haritasında oynanan serinin üçüncü maçında ise Giantx GC varlığını hatırlattı. 13-8’lik bir skor ile haritayı kazanan Giantx ekibi, seride durumu 2-1’e getirdi.

5 maçlık serinin 4. ve son haritası ise Haven olarak seçildi. Şampiyonluğa hali hazırda 1 adım uzaklıkta olan G2 ekibi son haritayı da 13-7’lik bir skor ile kazanması ile birlikte seride durumu 3-1’e getirerek şampiyonluğa ulaşan taraf oldu.

VCT 2024 Game Changers EMEA Stage 3 şampiyonu G2 Gozen oldu

Fotoğraf: VALORANT Challengers Türkiye: Birlik

G2 Gozen VCT 2024 Game Changers EMEA Stage 3 şampiyonu oldu

VCT 2024 Game Changers EMEA Stage 3 şampiyonu olan G2 Gozen ekibi bu unvanın haricinde 12 bin euro (7 Ekim 2024 itibari ile 450 bin 860 lira) büyüklüğündeki para ödülü ile birlikte VALORANT Game Changers Championship 2024 turnuvasına katılım hakkı da kazandı.

Geçtiğimiz dönemde de VCT Game Changers EMEA turnuvalarında pek çok kez şampiyonluğa ulaşan takım, VALORANT Champions Tour 2023: Game Changers Championship’te kendine üçüncü sırada yer bulmuştu.

VALORANT Game Changers Championship 2024, 8 Kasım’da başlıyor

Dünyanın dört bir yanından yılın en iyi kadın VALORANT takımlarının karşılaşacağı VALORANT Game Changers Championship 2024 turnuvası 8 Kasım Cuma günü başlayacak.

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek olan turnuvada toplamda 10 takım, henüz açıklanmayan ödül havuzundan en büyük payı almak ve adını şampiyon olarak tarihe yazdırmak için mücadele edecek.

Sizler VCT 2024 Game Changers EMEA Stage 3 finalleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizler ve diğer okurlarımız ile paylaşmayı unutmayın!


İlginizi Çekebilir:

Türkiye Espor Federasyonu başkanlığına tekrardan Alper Afşin Özdemir seçildi

Epic Games iade etme işlemi nasıl yapılır? Epic Games iade süresi ne kadar?

BBL Esports, Dark Passage’ı bünyesine kattı! İşte BBL Dark Passage

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor