Connect with us

Espor

Galatasaray oyuncusu Burak “LewN” Alkan, BBL Esports’a transfer oldu

Burak “LewN” Alkan, BBL Esports VALORANT takımının yeni ismi oldu.

Galatasaray oyuncusu Burak “LewN” Alkan, BBL Esports'a transfer oldu

Yeni VALORANT sezonu için takımların kadro çalışmaları hızlanmaya başladı. Son olarak Galatasaray Espor, VALORANT oyuncusu Burak “LewN” Alkan’ın BBL Esports’a transfer olduğunu duyurdu.

Transfer ilk olarak 10 Ekim Perşembe günü Galatasaray Espor’un sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlar ile duyuruldu. Paylaşımda belirtilene göre 17 yaşındaki VALORANT oyuncusu Burak “LewN” Alkan, bonservis bedeli ve bonuslar karşılığında BBL Esports’a transfer oldu.

BBL Esports tarafından yapılan açıklamada ise genç oyuncu ile 3 yıllık bir anlaşmaya varıldığı ifade edilirken, Riot Games’ten onay beklenildiği de belirtildi.

Oyuncunun duyurusu için ayrıca “Bölüm 1: Sızıntı” başlıklı bir tanıtım videosu da yayınlandı.

Galatasaray oyuncusu Burak “LewN” Alkan, BBL Esports'a transfer oldu

LewN: “Bana karşı olan önyargınızı anlayabiliyorum”

Transferinin duyurulmasının ardından kişisel X hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Burak “LewN” Alkan, duygu ve düşüncelerini paylaştı.

BBL Esports bünyesine katıldığı için çok mutlu olduğunu ve kendisi için tarif edilemez bir his olduğunu dile getiren oyuncu, şöyle konuştu:

“Kendimi tanıdığım günden itibaren hayalini kurduğum o stage’e BBL ailesi ile birlikte çıkmanın gururunu ve sevincini yaşıyorum. Bana karşı olan önyargınızı anlayabiliyorum. Bana inanan, güvenen ve bende bir şeyler gören insanların duygularını boşa çıkartmamak için gecemi gündüzüme katacağımdan, hayatımı ortaya koyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.”

Galatasaray oyuncusu Burak “LewN” Alkan, BBL Esports'a transfer oldu

BBL Esports Operasyon Menajeri Koyuncu: “İlk günden etkilemeyi başardı”

BBL Esports Operasyon Menajeri Sinan “Luinwes” Koyuncu takımın yeni ismi hakkında “Burak yeteneği ve karakteriyle bizi daha ilk günden etkilemeyi başardı. Önü çok açık ve tavanının bir sınırı yok. Böyle bir oyuncuyu kadroya katabildiğimiz için çok mutluyum.” dedi.

Takımın VALORANT Operasyonları Menajeri Dağhan “da1moN” Eryılmaz ise “Transfer sürecinin başından beri Burak yapabildikleri ile hepimizi hayran bıraktı. Önümüzdeki sezon böylesine yetenekli ve genç bir oyuncu ile çalışacağımız için mutluyuz.” diye konuştu.

Sizler BBL Esports VALORANT takımının yeni üyesi olan Burak “LewN” Alkan hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizler ve diğer okurlarımız ile paylaşmayı unutmayın!


İlginizi Çekebilir:

Türkiye Espor Federasyonu başkanlığına tekrardan Alper Afşin Özdemir seçildi

Epic Games iade etme işlemi nasıl yapılır? Epic Games iade süresi ne kadar?

BBL Esports, Dark Passage’ı bünyesine kattı! İşte BBL Dark Passage

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor