
Zula’da hileyle mücadele kapsamında başlatılan Zula Guard 7/24 Beta süreci tüm hızıyla devam ediyor. Oyunda adil rekabeti korumak adına alınan önlemler çerçevesinde, 28 Şubat – 7 Mart tarihleri arasında yapılan denetimlerin ardından hile tespit edilen oyuncuların hesapları süresiz olarak banlandı.
Zula ekibi, her hafta düzenli olarak banlanan kullanıcıların listesini paylaşacağını duyurarak, oyundaki şeffaflığı ve adil rekabet ortamını koruma konusundaki kararlılığını bir kez daha vurguladı.
Banlanan oyuncuların listesine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Hileye karşı yürütülen bu sıkı denetim süreci, topluluktan gelen geri bildirimlerle birlikte geliştirilerek devam edecek. Zula ekibi, adil oyun ortamı sağlamak adına çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.
Sizce Zula Guard 7/24 sistemi hileyle mücadelede yeterli mi?
İlginizi Çekebilir:
