Connect with us

Espor

G2’nun antrenman süreleri şaşırtıyor: “Tek şansımız bu”

G2’nun antreman süreleri şaşırtıyor: “Tek şansımız bu”

G2’nun ormancısı Marcin “Jankos” Jankowski, The Shotcaller’a verdiği röportajda takımının antrenman sürelerinden bahsetti. Worlds 2018 ön elemelerinde Bahçeşehir SuperMassive’i de gerisinde bırakarak bu dev organizasyona dahil olan G2, Worlds’te Flash Wolves ve Afreeca Freecs ile birlikte A grubunda yer alıyordu.

Kötü takım savaşı yapmıyoruz

The Shotcaller’a konuşan Jankos, takım savaşlarında kötü olmadıklarını belirtti. “Vitality 7/24 GenG ile takım savaşı yapsa yine de kazanacaktır” diyen ünlü ormancı, Avrupalı League of Legends takımlarının daha fazla takım savaşı ağırlıklı oynadıklarını düşünüyor.

Antrenman süreleri şaşırtıyor

Şimdilerde A grubunda 2 galibiyet ve 1 yenilgisi bulunan G2, Kore’deki zamanının büyük çoğunluğunu antrenmana harcıyor. Jankos’un anlattığına göre öğleden sonra 1’den gece 2’ye kadar antrenmanları sürüyor. Takımca günde ortalama 6-8 maç atan oyuncular, Worlds 2018’de başarı hedefliyorlar. Ayrıca kendilerini olabildiğince geliştirmek istediklerini söyleyen Jankos, kendilerini geliştirebilmek adına tek şanslarının bu olduğunu söyledi.

  • 1-4 takım antrenmanı
  • 7-10 takım antrenmanı
  • 12-02 takım antrenmanı

Worlds 2018’de bugün A grubundan çıkacak iki takım belli olacak. 2 galibiyet ve 1 yenilgi ile Flash Wolves ile birlikte zirvede yer alan G2’nun bugün nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

# M W D L P RD
1 Flash Wolves Flash Wolves 3 2 0 1 6
2 G2 Esports G2 Esports 3 2 0 1 6
3 Afreeca Freecs Afreeca Freecs 3 1 0 2 3
4 Phong Vũ Buffalo Phong Vũ Buffalo 3 1 0 2 3

emre@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor