Connect with us

LoL

Bahçeşehir SuperMassive yeni sezonda geniş bir kadroya sahip olacak

Bahçeşehir SuperMassive yeni sezonda geniş bir kadroya sahip olacak.

Ligimizdeki takımlar yavaş yavaş şekillenirken Bahçeşehir SuperMassive de yeni oyuncularını açıkladı. Takımın resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ekibin 5 oyuncusu şöyle oldu:

Geçen sene yükselme liginden Pars Esport’ta oynayan Berkant “Luana” Kayhan, Batuhan “Absolute” Okta ile Oyun Hizmetleri’nden Taha “elramir” Yurdagüven ve 1907 Fenerbahçe yedek oyuncusu Bersan “WaenA” Aydın ile anlaşan ekip, bir de Ömer “Practice” Türgüt’u akademik kadrosuna kattı.

Bir diğer yandan, açıklamada “akademi kadrosu” yazmaması üzerine birçok yorumda takipçiler as kadronun bu olduğunu düşünüp tepki gösterdi. Bahçeşehir SuperMassive yöneticilerinden Ulaş Gülkirpik konuyla ilgili attığı bu tweet ile takımın dünyada birçok öncü kulüpte olduğu gibi bir yol izleyeceğini gösterdi.


Bunun üzerine Bahçeşehir SuperMassive’in yeni sezonda geniş bir kadroya sahip olacağı ve akademi kadrosuyla VF Şampiyonluk Ligi kadrosu arasında değişiklik yapabileceği fikri ön plana çıktı. Şimdilerde dünyaca ünlü isimlerde görüştüğü öne sürülen ekip, yeni sezonda geniş kadrosuyla sihirdarların karşısında olacak.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL