Connect with us

LoL

Riot Games kurucularından Marc Merrill Elmas olabilmek için koç desteği aldı

Marc Merrill, League of Legends

Riot Games’in kurucuları arasında yer alan Marc Merrill, Elmas Ligi’ne ulaşabilmek için bir koçtan destek aldı. Bu anları ise canlı yayınla paylaştı.

League of Legends oynayan oyuncuların kendini başarılı hissetmeleri için ilk hayalleri genellikle Elmas Ligi’ne ulaşmak oluyor. Bu akıma Riot Games kurucusu Marc Merrill de katıldı. Twitter’dan Elmas olabilmek için kendisine yardımcı olabilecek bir koç aradığını paylaşan Marc, çok geçmeden aradığı koçu buldu.

Hali hazırda yüksek seviyedeki oyuncalara koçluk yapan ve Twitch’de izleyicilere Leauge of Legends içerikleri üreten SeeEl isimli koç ile anlaşan Marc, Elmas olabilmek için elinden geleni yapıyor. SeeEl ise Twitter’da Marc ile yaptıkları konuşmanın ekran görüntüsünü atarak, Marc Merrill’e kurucusuna koçluk yapacağını söyledi.

Canlı yayın sırasında ekran görüntüsünü SeeEl ile paylaşan Marc Merrill, anlık olarak deneyimli koçun söylediklerini dinledi. SeeEl ise maç sırasında gerçekleşen olaylara göre Marc’ı yönlendirdi ve neler yapması gerektiğini söyledi.

Koçluk servisleri yurt dışında çok kullanılıyor

Marc Merrill her ne kadar bir koçluk servisi ile anlaşmasa da yurt dışında yüksek seviyedeki oyuncular koçluk servislerinden yararlanmayı tercih ediyorlar. Oyuncular belli bir seviyeye ulaştıktan sonra profesyonel arenaya girebilmek için koçluk servisi veren firmalardan destek alıyorlar. Bu firmalar ise bünyelerinde eski profesyonel oyuncuları veya League of Legends bilgisi gerçekten çok yüksek olan kişileri barındırıyorlar. Ülkemizde de birkaç kez denenen koçluk servisi bir türlü tutmamıştı. Dönemin profesyonel oyuncularının yer aldığı koçluk servisi çok geçmeden kapanmıştı.

Çocuk yaşta espor haberleri yazmaya ve espor etkinlikleri yönetmeye başlamış bir espor tutkunu. Ayrıca sıkı bir Göztepe taraftarı!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL