Mousesports‘un CEO’su Cengiz Tüylü takımdaki hisselerini sattı. Bu tarihten itibaren Mousesports’un tüm yönetimi Stefan Wendt‘e geçti. Bu gelişmeyle birlikte kritik bir karar da alan mouz, artık Berlin ve Köln yerine Hamburg’da yer alacak. Mousesports’tan Jan Dominicus’a göre, Tüylü’nün hisselerini satmasındaki amacı esporda farklı bir alana yoğunlaşmak istemesi olarak belirtiliyor.
Cengiz Tüylü’nün yeni espor projesiyle ilgili net bilgiler verilmezken, Mousesports kadrosuna satış ve pazarlama alanı için David Lünenbürger eklendi. 2016 yılında takımın CS: GO tarafıyla ilgilenmek üzerine mouz kadrosuna dahil olan Wendt, bu tarihten itibaren Mousesports’un kararlarını veren kişi olarak karşımızda olacak.
Daha iyi alt yapı, daha çok içerik sözü verildi
Bu gelişme üzerine bir açıklama yapan, yeni CEO Wendt, Cengiz Tüylü’ye tüm çabaları için teşekkürlerini sundu. Wendt, Cengiz Tüylü isminin 15 yıllık idaresi süresince takımı dünyaca ünlü bir ekip haline getirdiği için hep takımla birlikte olacağını söyledi. Bir diğer yandan, takımın artık Hamburg’da yer alacağını açıklayan Wendt, bu değişiklik ile birlikte oyuncuların daha iyi bir alt yapıya sahip olacağını belirtirken, sosyal medyada da daha fazla içerik ile taraftarların karşısında olacaklarını belirtiyor.
Mousesports şimdilerde CS: GO, Fortnite ve Rocket League alanlarında mücadele ediyor.
2 Comments