Connect with us

VALORANT

VALORANT oyuncusu Sinatraa spor yaparken gözünden sakatlandı

Sinatraa sakatlandı!

sinatraa

Eski Overwatch League MVP’si, şimdi ise VALORANT’ta Sentinels takımında oynayan Sinatraa, direnç bandıyla spor yaparken gözünden sakatlandı.

Akşam spor yaparken direnç bandını kaçırıp gözüne vuran esporcu, kötü bir sakatlık yaşadı. Ciddi ve kalıcı hasar olmadığını belirten isim, bir-iki hafta boyunca yayın yapmayacağını ve bu süreçte gözünün iyileşeceğini belirtti.

VALORANT 1.10 Yama Notları belli oldu! Yeni harita oyuna ekleniyor!

Direnç bandıyla gözünü çok sert vurduğunu ve üç saatliğine tam olarak körleştiğini belirten isim, acil servise gitmek zorunda kaldığını açıkladı. Gözünde sadece birkaç çizik ve retinasında kan ve yaraların bulunduğunu söyleyen Sinatraa, bir-iki hafta boyunca yayın yapmayacağını ve bu süreçte iyileşmesi beklendiğini söyledi.

Hem Overwatch hem de VALORANT camiasından tecrübeli oyuncuya destek mesajları geldi. Mixwell, zombs gibi oyuncular Sinatraa’ya şakayla karışık geçmiş olsun mesajlarını iletti.

Göz sakatlığı sporcular için büyük kayıpken özellikle esporcular için kariyer bitirici düzeyde olabiliyor. Böyle bir durumdan şanslı bir şekilde kurtulan tecrübeli esporcuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Oyun merakını babasının internet kafesinde edinmiş bir dilbilim öğrencisi. Editörlük yapar.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


VALORANT